2777
2789

منم سوالم همینه

رشته کامپیوتر آینده داره؟ 

من مرگبار علاقه دارم ولی کنکورشو نمیخوام بدم میخوام بدونم بدون کنکور هم میشه رفت یا نه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ، باید دانشکده های فنی رو بری که فقط هم دوتا گرایش نرم افزار و فناوری اطلاعاتو داره

این الان با شرط معدل دانشگاه دولتی ان؟

پس اگه بخواد مهندسی کامپیوتر بخونه حتما باید کنکور ریاضی بده یا بره ازاد بدون کنکور درسته؟

کامپیوتر رشته ایی که همه جا واسش کار هست انواع استخدامی ها میخان واسه مهاجرت هم خوبه

دقیقا میخواستم ببینم از کامپیوتر فنی میتونه دانشگاه مهندسی کامپیوتر بخونه دولتی؟ و کنکور ریاضی نده؟

دقیقا میخواستم ببینم از کامپیوتر فنی میتونه دانشگاه مهندسی کامپیوتر بخونه دولتی؟ و کنکور ریاضی نده؟

فکر کنم بشه مثلا ورودی کاردانی هرجا قبول شدی بری بعدش باید آزمون کاردانی به کارشناسی بدی و جای خوب بیاری دولتی چون منم هنرستان بودم ولی طراحی دوخت شرط معدل بودم دانشگاه دولتی اراک آوردم نخواستم برم راه دور علمی کاربردی رفتم کاردانی رو بعدش کنکور کاردانی به کارشناسی دادم دولتی کرج آوردم دانشکده فنی حرفه ایی ۱۷ شهریور که زیرمجموعه خوارزمی هستش تو دانشگاهمون رشته کامپیوتر هم بود ولی دقیق نمیدونم اسم دقیق شاخه کامیپوتر رو بازم پیش مشاور تحصیلی برو تحقیق کن 

چیزی که من دیدم اگه از رشته ریاضی بری خییلییی بهتره 

آشنامون ریاضی خوند رتبه سه رقمی آورد ولی علاقه داشت مهندسی کامپیوتر زد صنعتی شریف فکنم میره 

ولی اگه فنی خونده باشی دانشکده فنی میری 

بازم تحقیق کن 

بنظرم بخون معدلت بالا بشه جای خوب بیاری زبانت هم قوی کن رشته کامپیوتر رو هوا میتونی مهاجرت کنی باهاش دانشگاه خوب بیاری که رزومه قوی باشه فاند(بورسیه) بگیری 

ریاضیت ضعیفه؟؟ 

من ریاضی دبیرستان ۱۶ آوردم اگه ریاضیم خوب بود قطعا دبیرستان میرفتم که کنکور بدم از کنکور دبیرستان رشته های بهتری ممکنه دربیاری 

تا جایی که من مطمئنم نه اصلا نمیشه کامپیوتر رشته ریاضی خیلی رتبه خوبی میخواد مگه میشه کسی از کنکورفنی بتونه به این راحتی بره دانشگاه دولتی

ولی مورد دیدم طرف کاردانی رو دانشکده فنی خوند لیسانش رو کنکور ریاضی داد رفت حسابداره

من یازدهمم از همین رشته

عزیزم الان کنکور ندارید درسته؟ از شرط معدل میرید دانشگاه؟با شرط معدل میشه دانشگاه دولتی مهندسی کامپیوتر خوند؟ازاد چی مثلا ازاد مهندسی کامپیوتر خوند؟

عزیزم الان کنکور ندارید درسته؟ از شرط معدل میرید دانشگاه؟با شرط معدل میشه دانشگاه دولتی مهندسی کامپی ...

کنکور داریم گلم کی گفته نداریم 

اره جفتش میشه ولی،برای دولتی اگر میخوای کنکور ندی باید از اون معدل 20 ها باشی

همچون قاصدکی سردرگم زورم به اجابت هیچ آرزویی نرسید، در جهانی دیگر ؛ شاید...🌱