یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا میخواستم ببینم از کامپیوتر فنی میتونه دانشگاه مهندسی کامپیوتر بخونه دولتی؟ و کنکور ریاضی نده؟
فکر کنم بشه مثلا ورودی کاردانی هرجا قبول شدی بری بعدش باید آزمون کاردانی به کارشناسی بدی و جای خوب بیاری دولتی چون منم هنرستان بودم ولی طراحی دوخت شرط معدل بودم دانشگاه دولتی اراک آوردم نخواستم برم راه دور علمی کاربردی رفتم کاردانی رو بعدش کنکور کاردانی به کارشناسی دادم دولتی کرج آوردم دانشکده فنی حرفه ایی ۱۷ شهریور که زیرمجموعه خوارزمی هستش تو دانشگاهمون رشته کامپیوتر هم بود ولی دقیق نمیدونم اسم دقیق شاخه کامیپوتر رو بازم پیش مشاور تحصیلی برو تحقیق کن
بنظرم بخون معدلت بالا بشه جای خوب بیاری زبانت هم قوی کن رشته کامپیوتر رو هوا میتونی مهاجرت کنی باهاش دانشگاه خوب بیاری که رزومه قوی باشه فاند(بورسیه) بگیری
ریاضیت ضعیفه؟؟
من ریاضی دبیرستان ۱۶ آوردم اگه ریاضیم خوب بود قطعا دبیرستان میرفتم که کنکور بدم از کنکور دبیرستان رشته های بهتری ممکنه دربیاری