2777
2789
عنوان

دست مریزاد نرگس ابیار

348 بازدید | 17 پست

دست مریزاد به نرگس آبیار 

رمان سو و شون بانو سیمین دانشور رو همسرم زمانی که اومدن خواستگاری و دوران آشنایی مون بود با دست خطی اول کتاب با عنوان غرورت رو کمی کنار بذار تا عشق من رو ببینی .....بهم هدیه دادن وقتی رمان رو خوندم با اینکه قبل و بعدش رمانهای زیادی از جمله رمانهای ادبی  برگزیده جهان توی هر ژانری رو خونده بودم ولی به نظرم زیباترین و عمیق ترین رمان جهان بود عشق زری و یوسف تورو غرق میکنه اونقدر قشنگه که وقتی جنازه یوسف رو برای زری میارن و زری دست های سرد یوسف رو گرفت گفت بی خداحافظی ...تنهایی ... انگار همه غم های دنیا  رو باهم قورت دادی باور نمیکنی که جنازه یوسف توی حیاط و زری مثل مجنون ها روی تخت خوابیده ... دوباره با شروع فیلم سو وشون نرگس آبیار رمان رو خوندم دوباره همون عشق ناب زری و یوسف دوباره همون صحنه های تنهایی زری بعد یوسف به خصوص که الان فیلم سو و شون داره پخش میشه و شخصیت ها بازسازی شدن وقتی لحظه به لحظه رمان رو میخونی ناخود آگاه شخصیت ها با لهجه شیرین و بانمک شیرازی جلوی چشمت رژه میرن 😍و انگار دارن برات زنده بازی میکنن ....فقط صد حیف که به جای شخصیت  خواهر یوسف فاطمه خانم گوهر خیر اندیش رو نذاشتن که شیرازی حرف بزنه دلت غنچ بره 😁بهتون توصیه میکنم هم رمان رو بخوانید و هم فیلمش رو ببینید تا عشق این داستان قلبتون رو زنده کنه و غرور و مردانگی یه مرد اصیل ایرانی رو در وجود یوسف و عشق و وفاداری و صبوری رو در وجود زری ببینید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

رمان تو گوگل هست ؟

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

رمان تو گوگل هست ؟

نمیدونم شاید باشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم هر وقت دیدی نظرتو واقعا برام بگو کدوم میاد بهم

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب میدم 

حالا که روی تنت دیدم به نظرم سومی از همه بهتر 👌👌👌👌خیلی بهت میاد خوب شد عکس روی تن گذاشتی اینجوری بهتر مشخص میشه 

کدوم اصلا

همون مخمل که من دیشب گفتم خوبه ولی الان میگم اصلا خوب نیست 

سلام عزیزم چرا خودشه عکس پروفایل عوض کرده فقطکلا بچه سال ها گند زدن به سایتخواستم جواب بدم بهت دیدم ...

سلام عزیز دلم  خوبی 😍

واقعا چه رویی داره این بشر 

آره بخدا این بچه ها گند زدن توی سایت خودش تاپیک زده که به توجه نیاز دارم .....

سلام عزیز دلم خوبی 😍واقعا چه رویی داره این بشر آره بخدا این بچه ها گند زدن توی سایت خودش تاپیک زده ...

مرسی گل ام خوب ام

آفرین حواست جمع بود 

اخه واقعا انرژی میزاریم حرص میخوریم بعد میبینیم فیک ان

مرسی گل ام خوب امآفرین حواست جمع بود اخه واقعا انرژی میزاریم حرص میخوریم بعد میبینیم فیک ان

💚💚💚

آره بخدا من خودم هر تایپیکی ببینم اطلاعات دارم و تجربه حتما نظر میدم ولی وقتی میبینی با یه بچه دروغگو بیمار سر کار داری اعصابت بهم میریزه 

فکر کن اینا توی جامعه هستن 🫠

متاسفانه که هستن 🙇