2777
2789
عنوان

چیکار کنم ظهرا نخوابم😑

253 بازدید | 35 پست

شبا تا دوازده خوابم صبا هم ۶ونیم تا نهایت ۷ونیم بیدارم 

ولی ظهرا کم کم ۲ ساعت میخوابم

ک بعدش بلند میشم سردرد شدید میگیرم بیحالم میشم

تروخدا راه حلی دارید بگید

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ک گفتی خودم نمیدونستم😑

میشه ۴۰۰ تومن

کارت به کارت میکنی یا نقدی میدی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

برو سرکار 

یا باشگاه یا کلاس ک مقید باشی سرتایم اونجا باشی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

من یه مدت می خوابیدم مثل تو بودم 

چون نمی تونم مثلا نیم ساعت بخوابم و پاشم

یه مدت با اینکه خیلی خوابم می یومد نخوابیدم کم کم خوب شد

غذا هم ظهر خیلی سنگین نمی خورم چون خوابم می گیره

مرسی ک گفتی خودم نمیدونستم😑

نمیتونی خودتو سرگرم کنی با حرف زدن با بقیه چون سر بکنی تو گوشی یا تلویزیون یهویی خوابت میگیره

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

کمتر بخواب نهایت نیم ساعت باشه سرحال پامیشی

ای کاش میشد،همین ک سرمو میزارم رد بالشت میرم اون دنیا 

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

برو سرکار یا باشگاه یا کلاس ک مقید باشی سرتایم اونجا باشی

درس دارم اصلا وقت نمیکنم

من یه مدت می خوابیدم مثل تو بودم چون نمی تونم مثلا نیم ساعت بخوابم و پاشمیه مدت با اینکه خیلی خوابم ...

اگه نخوابم تا شب خمیازه میکشم چشامم تار میبینه

تا چن وقت نخوابیدین شما بعد عادت کردی؟

ورزش برو پیاده روی پارک اینا یا  باشگاه من میرم باشگاه  انرژیم بیشتر میشه .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸