2777
2789

وزنت زیاده

من ۱۶۰ وزنم ۵۴ هنوز تو پرم اسکینی نیستم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنت زیادهمن ۱۶۰ وزنم ۵۴ هنوز تو پرم اسکینی نیستم

آخه اسکینی به چه دردی میخوره ، دختر باید توپر باشه

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

منم ۱۶۰/۶۵ هستم چاقم از نظر خودم😑💔

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

سن و دور مچ دستت بگو

چه ربطی داره مگه؟

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

آخه اسکینی به چه دردی میخوره ، دختر باید توپر باشه

میگم که با وزن ۵۴ تو پرم 

استارتر اضافه وزن داره

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بشی 60 اوکیه من قدم 158 ایناست وزنم 68 بود رژیم گرفتم الان شدن 63 باید بشم 58😁

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

چه ربطی داره مگه؟

میتونم وزن مناسبش بگم 

وزن به قد و سن و استخوان بندی بستگی داره که واسه هر کسی متفاوته

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

وای منم خیلی چاقم

باید لاغر کنیم 

انقدر برا بدنم تخریب شدم 

انقدر سرکوب شدم

انقدر احساسات بد بهم منتقل شده

سر اینکه استعداد گند چاقی دارم

باورت میشه تا امروز یه پسر هم ازم خوشش نیومده؟

یکی نبوده بگه عه تو هم خوشکلی 

خیلی حس بدی اینا

من میخوام برسم ۵۵ ولی خیلی سخته خیلی نمیاد پایین اصلا حتی با ورزش