2777
2789
عنوان

بیاین از تجربه خوردن میوه های عجیب غریب بگین✨️😗

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 27 پست
اینقدر دوست داشتم از اینم بخورمولی اطرافم نبودچطوری بود مزش

یه جورایی شیرین و گسه

یه بوی تلخ طوری هم داره

یکمم بافتش ژله ای طوره و لزج

خوشمزه نیستتت

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیاش دیگه عجیب محسوب نمیشه

فیسالیس : ته مزه گوجه داشت ولی خوشمزه تر

میوه کاکتوس : خوب بود ولی خیلی داخلش دونه داشت خوردنش سخت بود

خیار خاردار یا خیار آفریقایی : یادم نیست مزشو ولی چیز خاصی نبود

آووکادو : مزه اش رو بخوام توصیف کنم اینگار  یه رنگ سبزه

بافت کره مانند داره و در کل اگه سبزیجات دوست داشته باشین خوشتون میاد

بلوبری : یه مزه ای مثل انگور 'یاقوتی(انگور خوشمزه تره)

پوملو : این خیلی خوب و خوش طعم بود نسخه بهتر گریپ فروت

میوه اژدها هم حداقل اونی که من خوردمش مزه‌ی آب میداد و چیزی نبود که بخوام دوباره امتحان کنم.

کیوی تو سرخ : شیرین تر و خوشمزه تر از کیوی عادی بود

در کل میوه های خودمون خوشمزه تره ولی دوس دارم در آینده پاپایا و انبه مصری و رز بری رو امتحان کنم😁

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
😐😂😂وای یاد بجگیم افتادم ...تازه تو محلمون کیوی اورده بودن سالها میش بوده ..ما بچه بودیم ب اینا سی ...

😂😂😂

مامانمم دقیقا همینو گفته بود

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

توت فرنگی آبی از همه بدتر بود بین میوه هاتمام دهنم رنگ آبی شد!مزه آب میداد

اواین باره میشنوم

رنگ‌شده بود?

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

خیلیاش دیگه عجیب محسوب نمیشهفیسالیس : ته مزه گوجه داشت ولی خوشمزه ترمیوه کاکتوس : خوب بود ولی خیلی د ...

چه قشنگ همه رو توصیف کردی😍

من جای کوچیکم متاسفانه گیر نمیان😂💔

ولی شهرای بزرگ خیلی بیشتر دارن

نه پرورشی بود.عین همین توت فرنگی هافقط آبی

چه جالب 

حیف بد بوده

منم آناناس خوردم 😂😂😂

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

منم آناناس خوردم 😂😂😂

خودشو خیلی وقته نخوردم😂💔