2777
2789
عنوان

فلسفه ی التماس دعا🌸

71 بازدید | 17 پست

*التماس دعا يعنی چه؟ 

ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﻪ ﻣﻮسی ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺑﺎ ﺯﺑﺎنی ﺩﻋﺎ ﻛﻦ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺁﻥ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺍی ﺗﺎ ﺩﻋﺎﻳﺖ ﻣﺴﺘﺠﺎﺏ ﺷﻮﺩ!

ﻣﻮسی ﻋﺮﺽ ﻛﺮﺩ: ﭼﮕﻮﻧﻪ؟

ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺑﻪ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺑﮕﻮ ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺩﻋﺎ ﻛﻨﻨﺪ ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺍی!

و این است فلسفه ی التماس دعا

دعا کنین برامون که شرایطمون جور شه بتونیم زودتر عروسی کنیم🥹❤️

شما هم حاجاتتونو بنویسین براتون دعا کنیم لایک کنیم

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

فاطمه

گرفتارم

😭

و دلم لک زده برا کربلا و نجف🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

شفای بیماریم

اومدم نشستم پارک گریه میکنم😭😭😭😭

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شفای بیماریماومدم نشستم پارک گریه میکنم😭😭😭😭

من همیشه تو تاپیکای قشنگ شما هستم 

از ته دلم دعا میکنم خدا بهتون سلامتی بده

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
من همیشه تو تاپیکای قشنگ شما هستم از ته دلم دعا میکنم خدا بهتون سلامتی بده

ممنونم مهربان

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

حاجت دل عاشقم

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا. امام حسین بحق فاطمه زهرا . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

چقدر قشنگ گلم(:

سلام خداجونم میدونم داری صدامو میشنوی خداحونم شما که انقدر مهربونی میشه کاری کنی شرایط عروسی و ازدواج این گلدختر زودتر جور بسه و زندگی قشنگو کنار هم تجربه کنن و هر ثانیه بابت حا دل خوبشون شکرت کنن و اشک شوق بریزن 

خدای مهربونم سما که انقپر مهربونی به امام خسین به حضرت رقیه به حضرت عباس به حضرت محمد به خضرت زهرا و فاطمه به حضرت موسی به حضرت یونس به امام کاظم به ۱۴ معصوم به حضرت علی اصغر به امام زمان خداجونم قسمت میدم به حرمت این بنده های پاکت حاجت دویتمونو هرچه سریع تر بده همین الان شرایطو جور کن خدایا هرچه زودتر شرایطو جور کن دوستمون عروسی بگیرع و زندگی قشنگیو تجربه کنه(:

استغفرالله ربی و اتوب علیه خدایا بابت گناه های دویتم ازت معظرت مبخام لطفا ببخشش و درای رحمتتو به روش باز کن تا زودتر ازدواج کنن الاهی به خق حضرت زینب گلم هرچه زودتر ازدواج کنی و یه زندگی فوق العاده قشنگو تجربه کنی الاهی امین(: 

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

انشالله عزیزم، زوج خوشبختی بشین انشالله ❤️ برای من هم دعا کنید فرهنگیان زبان قبول بشم امسال و برم

عه من سال 99 فرهنگیان آوردم

خیلی خوبه خدایی

انشاالله شما هم قبول میشین عزیزم😍

گلم میشه شماهم از طرف من یه استغفار بگین 

بعد برام دعا کنین حدیث امسال دانشگاه مازندران حقوق قبول بشم و برم الاهی حاجت روا بشی قشنگم

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

فاطمهگرفتارم😭و دلم لک زده برا کربلا و نجف🥺

الاهی به حق امام زمانمون الاهی به حق حضرت محمد الاهی به حق امام حسین الاهی به حق حضرت زینب الاهی به حق حضرت رقیه الاهی به حق حضرت ابولفضل تمام گرفتاریاتون از زندگیتون بره و حاجت روا بشین و ثانیه به ثانیه از ذوق و سوق اشم بریزین و خدارو شکر کنین الاهی همبن امیال جور بشه برین کربلا و نجف خداجونم به بزرگیت قسمت میدم دوستمون به هر حاجتی داره هرچه زودتر برسه و خوشحال باشه الاهی به حق حضرت زینب امین

گلم میشه شماهم برام دعا کنین که محتاج دعام حدیث امسال دانشگاه مازندران حقوق قبول بشم و برم 

چقدر قشنگ گلم(:سلام خداجونم میدونم داری صدامو میشنوی خداحونم شما که انقدر مهربونی میشه کاری کنی شرای ...

یدنیا تشکر عزیزم 😍😍😍

انقدر حس خوبی از پیامت گرفتم دوس داشتم ففط بغلت کنم تشکر کنم

امیدوارم از ته دلم

که اینهمه انرژی مثبت صد برابرش به خودت برگرده و ب زودی یه خبر خوب بشنوی😍

الاهی به حق امام زمانمون الاهی به حق حضرت محمد الاهی به حق امام حسین الاهی به حق حضرت زینب الاهی به ...

عزیزمممممممم🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

چقدر دل پاک و مهربونی داری شما 

ان شاء الله خداوند به حق و حرمت تمامی معصومین علیهم السلام و مخصوصا معصومینی که اسامی مطهرشون رو نوشتی، حاجتت رو بهت عطا کنه و آرامش رو به دل پاکت ببخشه. 

🥺🥺🥺🥺💚💚💚💚

ممنونم ازت یک دنیااااااا

🥺🥺🥺💚💚💚💚💚💚💚💚

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
انشالله عزیزم، زوج خوشبختی بشین انشالله ❤️ برای من هم دعا کنید فرهنگیان زبان قبول بشم امسال و برم

سلام خدای مهربونم از ته قلبم ازت خواهش میکنم این گلدختر امسال فرهنگیان قبول بشه و بره و کلی اشک شوق بریزه بابت قبولیش تو فرهنگیان رشته زبان و ثانیه به ثانیه بابت قبولیش بگه خدایا شکرت

خداجونم به بزرگبت به مهربونیت به معجزه گر بودنت قسمت میدم این دوستمون به حاجتش برسه و امسال فرهنگیان رسته زبان درس بخونه خدایا یه خوشحالی و شور و شوق و به خدایا سکرت گفتن از ته دل امسال بابت قبول شدنش و رفتنش بده الاهی به حق حضرت محمد الاهی به حق امام رضا الاهی به خق حضرت زینب الاهی به حق املم جواد الاهی به حق حضرت موسی الاهی به حق حضرت عیسی الاهی به حق ۱۴معصوم الاهی به حق ۱۲۴ هزار پیامبر الاهی به خق حضرت رقیه امسال فرهنگیان زبان قبول بشی و بری گلم اللهی امین

میسه با قلب مهربونت برای منم دعا کنی حدیث امسال دانشگاه مازندران حقوق قبول بشم و همه چی اوکی شه برم(: