2777
2789
عنوان

من یه نقطه ضعف بزرگ دارم

192 بازدید | 20 پست

از بچگی ابتدایی بودم وقتی کسی اذیتم میکرد بغض میکردم نمی تونستم جواب بدم الانم همینم نمی تونم از خودم دفاع کنم بجاش زود رنجم زود گریع ام میگیره احساس میکنم خیلی ضعیفم 

سرکا ر میرفتم مدیرمون بهم گفت زشتع تو این سن اینجوری باشی بجای قهر و گریه حرف بزنه منطقی 

چی کنم 😐🤦

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی بازیگرا جلوی اینه تمرین میکنن، با همکارشون تمرین میکنن

تو هم باید تمرین کنی تا یاد بگیری

انقد حرف بزنی که دفه ی صدم دیگه بغضت نگیره

روانشناس و تراپی رفتن هم خیلی کمک میکنه، چون چیزایی که درونت تلنبار کردی و باعث میشه بغضی بشی رو اونجا بیان میکنی و حرف میزنی سبک میشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
الان که نباید این جوری باشید راهکارهای روان شناسی خوبه من برای نشخوار ذهنی استفاده کردم نابود شد رفت

روانشناس جواب به نظرت؟

دیدی بازیگرا جلوی اینه تمرین میکنن، با همکارشون تمرین میکننتو هم باید تمرین کنی تا یاد بگیریانقد حرف ...

آره درست میگی یکی بهم گفت طرحواره درمانی باید بشی 

مامانم همیشه سرزنشم میکنه میگه بچه های مردم شیش متر زبون دارن تو لالی

چند سالته

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

عزیزم.. اشکالی نداره، شخصیتت اینطوریه و بنظرم خیلی نازه 

هرچند بعضی مواقع واقعا به مشکل برمیخورن همچین افرادی، سعی کن اعتماد به نفست قوی تر بشه، انرژی مثبت، کاهش استرس، توی جمع باشی و با افرادی که بیشتر درکت کنن ارتباط بگیری