2777
2789
عنوان

چقدر از زن دایی شوهرم بدم اومد

108 بازدید | 4 پست

رفته روضه اونجا به نیت بچه دار شدن گوشواره پخش میکردن اینم یه جفت برای من برداشته میگه اوردم که بچه دار بشی من نمیفهمم چطور آدم به خودش اجازه میده وارد خصوصیات زندگی دیگران میشه و همچین حرکتی بخاد بزنه انگار من بچه دار نمیشم من و همسرم خودمون بچه نمیخایم بارها هم گفتیم بازم دست از فضولی برنمیدارن به شماها چه اخه🤬🤬

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

توام میخندیدی میگفتی خدا نکنه زندایی اصلا تو فکر بچه نیستیم برای خودتون نگه دارید

به مادرشوهرم گفتم کی گفته من بچه دار نمیشم که برام گوشواره اورده چکار دارن به زندگیامون

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.