2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید خیلی یهیویی ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سن بالا زونا محسوب میشه که خیلی خطرناک تر و بدترهولی اگه تو بچگی میگرفتی دیگه الآن نمیگرفتی

اولا دست خودم نبوده که کی بگیرم 

دوما زونا رو کسی میگیره که قبلا ابله گرفته 

اولا دست خودم نبوده که کی بگیرم دوما زونا رو کسی میگیره که قبلا ابله گرفته

خب منم به شما ایراد نگرفتم به طور کلی توضیحات دادم

دوم خیر اینطور نیست شما در بچگی نگیری در بزرگسالی به این شکل میشه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خب منم به شما ایراد نگرفتم به طور کلی توضیحات دادمدوم خیر اینطور نیست شما در بچگی نگیری در بزرگسالی ...

این که کی ادم بگیره اصلن دست خودش نیست 

بعدشم سن بالا ادم سخت میگیرع ولی زونا یه چیز دیگه هست

این که کی ادم بگیره اصلن دست خودش نیست بعدشم سن بالا ادم سخت میگیرع ولی زونا یه چیز دیگه هست

زونا ی چیز دیگه ست ولی ویروس همون ویروس آبله هست عزیزم

فقط علائم و... بیماری فرق میکنه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

@هلن۱۳۸۱‍ 

سلام

هر روز با آب ولرم رو به سردی برید حموم ⬅️ مدت حموم کمتر از ۱۵ دقیقه باشه زیاد باشین ممکنه کنده بشن

از شامپو بچه برای بدنتون استفاده کنین

اصلا از لیف و کیسه استفاده نکنین ⬅️ توی دستتون کف درست کنین به بدنتون بزنین

موقع خشک کردن حوله رو روی پوست نکشین باید بردارین بگذارین

✅️ هر چه قدر آب کمتر به صورتتون برسه بهتره.

❌️ توی اون دوران اصلا موهاتون رو شونه نکنین

✅️ لباس های نخی و گشاد بپوشین

❌️ غذاهای ادویه دار و تند و شیرینی و... اصلا نخورین.

✅️✅️✅️ آب زیاد بخورین.

✅️ میوه زیاد بخورین. اگر تونستین به جای وعده های غذایی از میوه استفاده کنین.

✅️ کلا استراحت کنین. اصلا هیچ کاری نکنین. فقط توی تختخوابتون باشین

❌️❌️❌️ اصلا اصلا دست به جوش ها نزنین هم باعث پخش شدن روی بقیه ی جاها میشه هم جاشون گود میشه.

✅️ اگر جوشی کنده شد ⬅️ توی یک نایلون فریزر یخ بگذارین و هر چند ساعت روی جوش تون بگذارین (تا حدود ۲ روز اول بعد از کنده شدن)

کلا بعد از پایان دوره ⬅️ یک گلدون آلوئه ورا بخرین که تازه باشه و هر وقت خواستین یک شاخه ببرین و ژله ی داخلش رو به صورت و... بزنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.