2777
2789

مثلا فلانی طلاق گرفت بدبخت شد دیگه تا ابد

اونیکی پدرش معتاده پس نابودن بچه هاش

یه نفر بی پوله تا ابد قراره اینجوری بمونه

یکی پولداره قراره همیشه تو رفاه باشه 

نههه عزیز من نههه زندگی قابل پیش بینی نیست پر از اتفاقای عجیب و غریب و پاداش و مجازات های مختلفه 

انقد ته زندگی خودتون و دیگرانو حدس نزنید کسیکه امروز تو فشاره قرار نیست همیشه همینجوری بمونه و برعکس

شگفتیه زندگیو بپذیرید تا برای خودتون هم اتفاق بیفته

از نفرت پراکنی و نشر انرژی منفی و منفی نگری نسبت به دیگران دست بردارید چون همونقدر که به زندگی دیگران هیت میدید همونقدر هم انرژی منفی وارد زندگی خودتون میکنید ذهن و مغزتونو باز‌کنید و از کلیشه ها خالی بشید 

کساییو اطرافم دیدم که نون شب نداشتن اما الان ثروتمندترینن

دخترای طلاق گرفته ای که ازدواجای عالی کردن پسرای بی پشت و پناهی که الان خودشون تکیه گاهن

کساییکه از زندگی عالی زبانزد بودن ولی الان تحت فشار و مشکلاتن...

با آرزوی شادی و ارامش برای همتون🌸

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

طلاق زندگی عالی 

شغل متوسط موقعیت اجتماعی خوب 

فرزند دار شدن بی فرزندی 

بیماری 

بیکاری ثروت 

دوست و خانواده

زشتی زیبایی  

همه بخشی از ناهمواری های مسیر زندگیه 

خوشبخت کسی هست که به معنی واقعی خدا ازش راضی باشه و تو این مسیر زندگی مطابق خواست خدا قدم برداره 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هرچی پولدار دیدم از بچگی پولدار بودنو هستن هرچی فقیرم دیدم هنوز همونن شاید یه نفر دیده باشم از ...

قرار نیست معجزه بشه ولی تغییر ممکنه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸