2777
2789
عنوان

چقدر اینایی که میرن تاپیک های قبلی بقیه رو میخونن منفورن

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 30 پست
طرف اومده میگه با ۱۵ تومن ۳ تا بچه دارم ناله میکنه بعد میخواد ما فقط دلداریش بدیم ؟ وقتی تاپیک میزنی ...

تو پست گذاشتی تایپیک ک نزدی

نظرتو دادی دیگه چرا دارن بهت حمله میکنن

بی احترامی هم نکردی ک

اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫

طرف اومده میگه با ۱۵ تومن ۳ تا بچه دارم ناله میکنه بعد میخواد ما فقط دلداریش بدیم ؟ وقتی تاپیک میزنی ...

بازم ب شما ربط نداره بهش فک کن منطقی میاد حرفم 

ب ما چه کی چقدر داره و چقدر بچه و چحور خرج میده 

اینحا ادم دردل میکنه یکم خالی شه دیگ 

نیمده بگه خرجمو بدین که ما میتونیم نظرمونو تو ذهنمون نگه داریم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما ک مجردی چرا میای برا زندگی متاهلا نظر میدی که کی بچه بیاره کی نیاره ازدواج نکن کردیم بچه نیار ...

وقتی کسی پول نداره بچه اوردنش چیه مجرد و متاهل نداره از سنگم بپرسی میدونه جز یه عده که کلا تعطیلن 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

تو پست گذاشتی تایپیک ک نزدینظرتو دادی دیگه چرا دارن بهت حمله میکننبی احترامی هم نکردی ک

چون نظرم مثل خودشون نبود 

انتظار داشتن بگم شماره کارت بدید یه مبلغ زیادی رو میخوام براتون واریز کنم

اتفاقا کار قشنگیه ولی نه تو جایی که امکان کلاهبرداری هست

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بازم ب شما ربط نداره بهش فک کن منطقی میاد حرفم ب ما چه کی چقدر داره و چقدر بچه و چحور خرج میده اینحا ...

اتفاقا خیلیا به واسطه این کار میان شماره کارت میگیرن ک جیب مردم رو خالی کنن 

اونجا هم خوندم یجوری شما حرف زدید ک دل استاتر شکست دیگه بچشون دنیا اومده الان بکشنش

خود استاتر درست جواد داد منم داشتم کمکش میکردم 

یه نفر که اصلا ربطی بهش نداشت اومد روم ریپ زد 

چه بیشعور بوده ولش کن عقده داشته

فقط کاربرایی ک جبهه گرفتن🤣

خب نظرشو داده

حالا اگه مثله اونایی ک بی احترامی میکنن تو تایپیکای من حرف میزد خوب بود؟

طرف اگه میخواس کسی دخالت نکنه تایپیک نمیزد ک

وااای چقد بعضیا عجیبن

چون نظرم مثل خودشون نبود انتظار داشتن بگم شماره کارت بدید یه مبلغ زیادی رو میخوام براتون واریز کنمات ...

اصن منم تایپیک میزنم ناراحت نمیشم کسی نظر مخالف بده فقط ناراحت میشم کسی بی احترامی کنه

دلخوری نداره ک

اصن منم تایپیک میزنم ناراحت نمیشم کسی نظر مخالف بده فقط ناراحت میشم کسی بی احترامی کنهدلخوری نداره ک

همین دیگ 

من خودم قبلا هم وقتی تاپیک عکس خودمو میذاشتم خیلیا بهم میگفتن معنولی هستی اتفاقا با نظرشون بیشتر هم خوشحال میشدم چون به نظرم صادقانه تر بود 

کلا یه عده فقط دنبال تایید شدن هستن چون کسی تو واقعیت تاییدشون نکرده تو مجازی دنبالشن

خود استاتر درست جواب میداد منطقی بود یکی از ناکجا آباد اومد روم ریپ زد خودشو علامه دهر معرفی کرد

خیلی حرص نخور همین الان بهترین آدم کره ی زمین هم باشی نزدیک نصف کره ی زمین باهات مخالفن. پس بیخیال .

وقتی کسی پول نداره بچه اوردنش چیه مجرد و متاهل نداره از سنگم بپرسی میدونه جز یه عده که کلا تعطیلن

اصن کسی ک تایپیک میزنه مخالفت مودبانه رو هم قبول باید کنه

ی سریا عادت کردن تو تایپیکای دیگران برای بحث برن