2777
2789

سلام

ارشد روانشاسی هستم.

در زمینه های پژوهشی کار می کنم.

خوشحال میشم گره از کار کسی باز کنم.

بپرسید پاسخ می دهم.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس فکری شون‌چطوریه؟

شبیه به بیماری پارانویا

شک به اینکه یکی داره تعقیبش میکنه، قصد ضربه زدن به خودش و خانوادش رو دارن

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

شبیه به بیماری پارانویاشک به اینکه یکی داره تعقیبش میکنه، قصد ضربه زدن به خودش و خانوادش رو دارن

محیط زندگی اش آرام و حمایتگر ؟ دوستانی داره؟ اهل مسافرت هست؟

محیط زندگی اش آرام و حمایتگر ؟ دوستانی داره؟ اهل مسافرت هست؟

نه

به همه شکاکه و همه رو از خودش دور کرده

حتی من که فرزندشم و مادرم باهامون برخورد خوبی نداره

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

موقعی که معلم میخواد درس بپرسه پای تخته چون میرم جلو جمع استرس پیدا میکنم تپش قلب میگیرم بدنم میلرزه اسمم فراموش میکنم چرا اینطوری شدم بنظرتون؟

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

سلام و اردات

18 سالمه و دخترم 

من حس میکنم جدیدا خیلی بی احساس شدم بعنی یه جورایی بی تفاوت شدم نسبت به چیزایی که قبلا خیلی براشون ذوق میکردم یا ب چیزایی که به خاطرشون شب تا صبح گریه میکردم ولی الان اخرین بار که گریه کردم یادم نمیاد کی بود 

حس میکنم احساساتم از بین رفته قبلا خیلی ادم دلسوزی بودم اما الان اصلا اینجوری نیست متاسقانه و این داره عذابم میده میشه بگید چرا همچین شدم 

اگه به درد کسی خوردی به دردت نخورد به دردش بخوری به درد نخوری ..!

موقعی که معلم میخواد درس بپرسه پای تخته چون میرم جلو جمع استرس پیدا میکنم تپش قلب میگیرم بدنم میلرزه ...

مشکلی نیست. در مسیر رشد برای بعضی اتفاق می افته. بذار سیستم درونی بدن هرکاری می خواهد بکنه. تو فقط کافیه بخاطر اینا سعی نکنی نری. برو و از این حالتت اصلا خجالت نکش. پذیرشش کن. حتی ببین دقیقا چه اتفاقی داره می افته. یا خودت داوطلب برو. کم کم سیستم شناختی ات به تعادل می رسوندت. در ضمن بعدش نه درموردش فکر کن نه خودتو سرزنش کن نه رو خودت عیب بذار.