2777
2789

@niniyar‍ 

تمامی تاپیک های اکانت @ihmk2‍ هم ترکیده و حذف شده 

میتونم دلیلش رو بدونم؟؟ 

مگه نگفتین گزارش غیرموجه تعلیقی میاره

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت والا من ک هرهفته لینک میفرستم برای نی نی یار شنبه و دوشنبه و چهارشنبه بین ساعت ۱۱ تا ۱۴ ولی متاسفانه نمیدونم چرا نی نی یار تاپیک حذف نمیکنه 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

بخدا یهو الان دیدم هر دو اکانتم تاپیک هاش نیس😐

بدخواه زیادداری 

منم بیشتروقتابه دقیقه نکشیدتاپیکم میترکه بااینکه قفله

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

عزیزم شما لندن زندگی میکنی؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اره

سلام

حدود چند تا تاپیک داشتین؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بخدا یهو الان دیدم هر دو اکانتم تاپیک هاش نیس😐

چطوری دوتا اکانت داری توی نی نی سایت؟؟؟

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

بدخواه زیادداری منم بیشتروقتابه دقیقه نکشیدتاپیکم میترکه بااینکه قفله

قربونت برم تمام تاپیک هامو ترکونده بعد جالبیش اینه یعنی طرف ۱۰ تا اکانت داره 

نی نی یار باید ببینه کیه

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️