2777
2789
عنوان

مگه بچه اوردن افتخار داره اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 27 پست
اینا تنها هنرشون تولید مثلهکاریشون نداشته باشید

عزیزم جه ربطی داره 😐هر کی بجه میاره هنرش اینه متاسفم برای این طرز فکر و صحبت کردن!! 

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ . :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر پولدار داشتن هم افتخار نیست وقتی به شوهر پولدار میرسند کلی پز میدن به اونی که شوهرش پولدار نیست یا مجرده

هرچی دارن فکر میکنن باید پز بدن

بعضیا صورت گرد و پوست سفید و چشم درشت رو هم پز میدن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بعضیا کمبود دارن عزبزم، از کوچیکترین چیزا واسه خودشون افتخار درست میکنن.

از اون جمله ای که به تازه عروس و داماد میگن مبارک باشه و اونا در جواب میگن « قسمت خودتون » متنفرم. انگار نه انگار ازدواج یه انتخابه نه ضرورت

توی این وضعیت اقتصادی و توی این وضعیت زندگیا واقعا گیر روی بچه رو نمیفهمم

میخاد هر کی بچه نداره دلشو بسوزونه خدا لعنتش کنه

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

عزیزم جه ربطی داره 😐هر کی بجه میاره هنرش اینه متاسفم برای این طرز فکر و صحبت کردن!!

گلم شمارو ک نگفتم🌺

کسایی رو میگم ک بعد بچه آوردن میخوان چش بقیه رو در بیارن و به نوعی فخرفروشی کنن

مخصوصا پیش کسایی که بچه دار نمیشن

آزادی همانا این است که برخی دوستت نداشته باشند!          شجاعت مطلوب نبودن

شوهر پولدار داشتن هم افتخار نیست وقتی به شوهر پولدار میرسند کلی پز میدن به اونی که شوهرش پولدار نیست ...

وای دختر خاله من میگف ببینید دستای من چقد سفیده😐😂😂😂😂😂😂😂

آزادی همانا این است که برخی دوستت نداشته باشند!          شجاعت مطلوب نبودن

خواهرشوهر منم از وقتی فهمیده میخوام سزارین بشم 

هی میگه من طبیعی بچه اوردم دکتر به شوهرم گفته سرتاپای زنت که طبیعی بچه آورده باید طلا بگیری و ...

من فقط پوزخند میزنم 

طبیعی و سزارین چه فرقی داره هر کدوم مشکلات و دردهای خودشو داره یکی قبل از بچه درد میکشی یکی دیگه بعد از بدنیا آمدن 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

گلم شمارو ک نگفتم🌺کسایی رو میگم ک بعد بچه آوردن میخوان چش بقیه رو در بیارن و به نوعی فخرفروشی کننمخ ...

مگه من گفتم با شخص بنده بودی؟ من اصلا بجه ندارم:/

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ . :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'