2777
2789
عنوان

مگه بچه اوردن افتخار داره اخه

377 بازدید | 27 پست

من نمیگم بچه اوردن چیز بدیه ولی افتخارم نداره  یک انتخابه صرفا عروس خواهر زنداییم حامله شده 

زنداییم زنگ زده به همه خانومای متاهلی ک بچه ندارن زنگ زده گفته اره فلانی حانله است ایشالله دامن شما ام سبز بشه فلان بشه 

جالب اینکه به ما زنگ نزده چون ما بچه داریم 

خب مثلا ک چی  مگه افتخار داره مگه چیز خاصیه موفقیت خاصی ک نیست هرکی بخواد  یک ماه نشه ماه دوم اوکیه دیگه 

اینقدر از اینجور ادما بدم میاد 

دیشبم کاملا جدی به خالم ک بچه نداره میگفت من حامله شدم فک کنم عقب انداختم خالمم گفت خیلی عالی مبارک باشه دید ک خالم واکنش نداد گفت نه بابا پریودم

خب این چه حرفیه چه کاریه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

توی این وضعیت اقتصادی و توی این وضعیت زندگیا واقعا گیر روی بچه رو نمیفهمم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا ما هم یه منگل تو فامیل داریم جلوی کسی که بچه نداره به بچش میگه دلبری کن ببینن بچه داشتن چقدر شی ...

اینم همینجوریه 

بابا رها کن دیگه 

واقعا از دیشب هنوز اعصابم خورده  

بچه چیه ک بخوای اینجوری کنی 

اصلا انتخاب شخصیه شاید یکی نتونه بعد دلش بلرزه خوبه؟

دغدغه و دستاوردشون در همین حده دیگه. انتظار زیادی نداشته باش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اینم همینجوریه بابا رها کن دیگه واقعا از دیشب هنوز اعصابم خورده بچه چیه ک بخوای اینجوری کنی اصلا ان ...

حالا یه فامیل دیگه هم داشتیم اونم از ندید بدیدی و چشم خوردن کل بارداری دخترشو نگفت بچه ها سه ماهه بودن اعلام کرد چون دوقلو بودن 

ازدواج و مادر شدن انتخابه ولی مادر خوب بودن بچه درست تربیت کردن قطعا افتخاره

بازم دستاورد نیست ک بخوای به همه بگی

مغز نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

براکسایی که تهناهنرشون بچس اره!

من متاهلم خودم فعلا بچه دارنشدم تازمان مناسب

تابچه کسیو بغل میکنم فورا میگه الهییی توهم مثل بچه من داشته باشی!دیگه حتی نمیتونم بچه کسیم بغل کنم ازدست حرفاشون.

توی ایم بی برقی و بی آبی که حتی احتمال ج.نگ مجدد هم هست با چه عقلی به فرزند اوریشون افتخار می‌کنند آخه؟ لامصب دو روز دیگه ممکنه بچه خودت هم دور از جون مثل غزه ای ها بشه !!! 

اگه مخالفی روم ریپ نزن 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟