2777
2789

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی زمان خورده و ایشون به شدت ترس از دعوا و درگیری داره چون عواقب این کار خطرناکه. قصدشو داره ول ...

الهی خیر ببینی خوشحالم کردی خدا خوشحالت کنه حتما سوره یس را واست میخونم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

خواهش میکنم❣️

😍😘❤️🌹💋💞🥰

آیا امیدی به تماس هست؟

بله، ولی با تأخیر. فعلاً موانع ذهنی یا بیرونی هستن (ترس، تردید، اختلاف نظر).

اما پتانسیل بازگشت یا تماس وجود داره مخصوصاً با حضور کارت «دنیا» و «چهار چوبدست».

آیا خودش شماره می‌گیره؟

اگر تصمیم بگیره، ناگهانی اقدام می‌کنه (شوالیه شمشیر) ولی این تصمیم نیاز به گذر زمان و پشت سر گذاشتن ترس‌هاش داره.

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

آیا امیدی به تماس هست؟بله، ولی با تأخیر. فعلاً موانع ذهنی یا بیرونی هستن (ترس، تردید، اختلاف نظر).ام ...

ممنون گلم انشاالله تماس بگیره سوره یس واست میخونم واز خدا میخام همونجور که دل منو شاد کردی خدا دلتو شاد کنه

ممنون گلم انشاالله تماس بگیره سوره یس واست میخونم واز خدا میخام همونجور که دل منو شاد کردی خدا دلتو ...

قربونت بشم ممنونم🩷🫂

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

قربونت بشم ممنونم🩷🫂

خدا نکنه فدات بشم💋💞🥰🌹❤️😘😍