2777
2789
عنوان

من ماهی یه بار میرم شمال

386 بازدید | 42 پست

حس میکنم خیلی زندگی مزخرفی دارم،بابام آسایشگاه بستریه،مامانم فوت شده،چون کسیو ندارم هیچکدوم از فامیلا باهام ارتباط ندارن و علاقه ای هم به ارتباط ندارن جز عمم.

شوهرمم کسی که اونهمه عاشقم بود،ادعا میکرد غصه نخور خودم همه کستم نمیذارم یه لحظه احساس تنهایی کنی چند ماهه بود و نبودم براش مهم نیست از سر کار میاد حتی سلام هم نمیده یه راست میره تو اتاق و سرش تو سریال و پی اسه،منم اجازه ندارم برم تو اتاق حتی موفع خواب،وقتی هم اعتراض میکنم گیشده چرا اینجور میکنی جوابمو نمیده و چند بار حرفمو تکرار میکنم و جوابم میشه کتک.

منم از رو تنهایی ماهی یه بار میرم خونه عمم،یکی از شهرای شمالی زندگی میکنه خودش و شوهرش خیلی خوبن بچه هم ندارن،هربار هزینه رفت و برگشتم حدودا یه تومن میشه.

نمیدونم اصلا کارم درسته یا نه ولی واقعا تنهایی بد دردیه من حتی شده روز ها صدای خودمو نشنیدم چون کسی نیست که باهاش حرف بزنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هیچ کسیوندارم هیشکیو توروبازبزرگت کردن منوزرت گذاشتن پرورشگاه

والا میذاشتن پرورشگاه بهتر بود کل خاطراتم خلاصه میشه تو بابا معتاد و مواد کشیدنش جلو چشمم و زجرایی که مامانم کشید و آخرم تو جوونی فوت کرد.

عزیزم اول با مشاور صحبت کن چرا همسرت دائم تو اتاق دلش میخواد تنها باشه اول اون مسئله رو حل کن بقیه ش حل میشه

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

والا میذاشتن پرورشگاه بهتر بود کل خاطراتم خلاصه میشه تو بابا معتاد و مواد کشیدنش جلو چشمم و زجرایی ک ...

چرا همه همینو میگن والایهزیستیم عین شکنجه وزجربودجوری میزدتمون جیش میکردیم تنهایی ترس ارایه وعده اونم خیلی کم و...اوووه بازیاذم افتاد