2777
2789
عنوان

ریزش مو

65 بازدید | 11 پست

موهام به طرز فجیهی میریزه کنکوریم امسال خیلیا میگن برا استرسه از طرفیم تنبلی تخمدان دارم قرص میخورم میگن ممکنه عوارض اونم باشه نمیدونم چیکار کنم خیلی میریزه دلمم نمیاد کوتاه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ففول زینک پلاس کلاژن صورتی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

استرس کنکوراضطراب شدید باعث میشه فولیکول مو وارد فاز استراحت بشه تلوژن افلوویوم این یعنی ۲-۳ ماه بعد از یه استرس بزرگ حجم زیادی مو میریزه

تنبلی تخمدان و هورمون‌ها:PCOS اغلب سطح آندروژن هورمون مردانه رو بالا می‌بره. این می‌تونه فولیکول مو رو ضعیف کنه (الگوی ریزش موی زنانه

بعضی قرص‌های هورمونی مثل قرص ضدبارداری مو رو بهتر می‌کنه بعضیاش هم ممکنه اوایل کمی ریزش بدن چون هورمون‌ها رو دستکاری می‌کنه.

بچه‌های کنکوری گاهی خوب نمی‌خورن کم‌خونی کمبود آهن روی یا ویتامین D هم ریزش رو بیشتر می‌کن

دکتر پوست مو حتما برو. اگه بتونی آزمایش خون بدی آهن ویتامین Dتیروئید، هورمون‌ها خیلی کمک می‌کنه. شاید نیاز باشه داروی مکمل یا محلول موضعی مثل ماینوکسیدیل استفاده کنی.

روزی یه وعده پروتئین تخم‌مرغ گوشت حبوبات مغزها گردو، بادام سبزیجات تازه و میوه‌ها. کم‌خونی اگر داری گوشت قرمز یا قرص آهن 

کنکور ااسترس داره اسی درست.. ولی با خواب کافی ۷ ساعت حداقل نیاز داری

😡فقط طلاق😡