2777
2789

والا همین امروز دعوا بدی کردیم 

ولی نمیدونم چرا انقدر زود آشتی میکنیم 

هنوزم از دستش ناراحتم بهم گفت حرفتو ادامه نده

فقط 51 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلم هرروز میبینمش😐😂

عکس بده

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

سلام اگه دوست دارید یکی هم عکس شمارو تو مجازی بدون اجازه پخش کنه نه چه اشکالی داره شماهم عکس مردم رو بدون اجازشون پخش کنید.

مقایسه رابطه ها هم چالش های خودشو داره توی امضام هم نوشتم مقایسه خوب نیست.

راستی آشنایی که زود ختم نشه خواستگاری، وقت تلف کردنه، البته امیدوارم اینو حرف آخرم رو با ناراحتی یادتون نیاد

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
والا همین امروز دعوا بدی کردیم ولی نمیدونم چرا انقدر زود آشتی میکنیم هنوزم از دستش ناراحتم بهم گفت ح ...

دعوا ک تو همه رابطه ها هس اصلا شیرینه رابطس دوست دارین همو ک برمیگردین همش دیگ😍😂

والا ما ۸ساله باهمیم هر یکی دوهفته یبار همو‌میبینیم 

عکس اگ محدودیت نداری بده اگ ازاینایی ک پسره تهدیدت کنه با عکس ندی بهتره 

ما چون همسایه بودیم عکس و اینا ردوبدل نمیکردیم😂

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

دعوا ک تو همه رابطه ها هس اصلا شیرینه رابطس دوست دارین همو ک برمیگردین همش دیگ😍😂

اره ایشالا شما هم برای هم بمونید

فقط 51 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

عه چیزی نمیشه؟

عه اهااااا منظورت اینه ب اون عکس بدی؟ نهههههههههه

ندیاااااا

فکر کردم میخای واسه ما عکس بدی گفتم بده

نه ب اون نهههه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
سلام اگه دوست دارید یکی هم عکس شمارو تو مجازی بدون اجازه پخش کنه نه چه اشکالی داره شماهم عکس مردم رو ...

مرسی عزیزم از نظرت

خودم توی فضای مجازی فعالیت دارم عکسامو میزارم توی پیجم..

و اینکه قصد مقایسه ای نبود خواستم همنیجوری سرگرم شیم دور هم🥰