2777
2789
عنوان

زن همسایه بی فرهنگ

233 بازدید | 14 پست

از ساعت هشت صبح تا الان هر یکساعت یبار با خانوادش دعواش میشه  جیغ و داد راه میندازه هی میپرم از خواب الان باز دعواش شد چرا بعضیا  نمی‌میرن واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مرگشونه

نمی دونم والا از صبح تا الان هر یکساعت یبار دعوا میکنن انگار از تو غار  اومدن بیرون من پریودممم  درد شدید دارممم خواستم یکم استراحت کنم مگه میذاشتن

نمی دونم والا از صبح تا الان هر یکساعت یبار دعوا میکنن انگار از تو غار اومدن بیرون من پریودممم درد ...

عجبا

ما هم یبار یه دختره اومده بود جلو در همسایمون فحش بد میداد داد میزد 

با پسرشون بود بعد حامله شده بود انقد داد زد همه فهمیدن

میخواستم برم انقد بزنمش بچش بیوفته همونجا 

مشکلتونو اروم حل کنید یا برید تو بیابون داد بزنید همو تیکه تیکه کنید چرا ارامش مردمو بهم میزنید

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

من هی با ترس میپریدم این روزا اصلا هم زیاد میترسم هم از لحاظ روحی خوب نیستم

تاساعت 2شب سرصدا میکنن فحاشی جیغ مرد گنده صدای بادشکمش وآروغش میاد خونه ما وخونه همسایه یه فحشایی بلند بلند به زنش میده که هیجا نشنیدم  همه همسایه ها ازدستشون عاصی شدن قراربوده یه نفر بزرگ محل هست زنگ صاحبخونه بزنه بلندشون کنه نمیدونم والا خبری نیست

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤