2777
2789

می‌دونم گرمه شهر خودم از شهر شما کرمتره ولی همسرم اون تایم تایم خالی داره خیلی دوست دارم بیایم شهرتون مکان دیدنی تا ساعت چن بازن شبم باز هستن کجاها میتونیم بریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به مکانش داره، مثلا باغ هایی که حالت موزه دارن مثل عفیف آباد یا ارم که گیاهشناسیه معمولا تا هفت بازن. سعدیه و حافظیه سابقا تا دوازده شب باز بودن اما خیلی وقته نرفتم و الان نمیدونم. همه رو از قبل چک کن خودت عزیزم.

خوش آمدید پیشاپیش، خب واقعا گرمه، هرجا میخواید برین از 5 عصر از خونه برین بیرون، جاهای تاریخی که باغ باشن تا غروب آفتاب باز هستن مثل باغ ارم، عفیف اباد و .... حافظیه و سعدی شب هم بازه، سمت بازار وکیل و ارگ کریم خان شب ها محیطش باحاله، برا پیاده روی و خرید و شام بیرون خوردن هم میتونید برید سمت معالی آباد و عفیف آباد..... رستوران هفت خوان، شرزه و .... 

سه روز

برا روز اول صبح ساعت 9 حدودا برین سمت بازار وکیل و سرای مشیر و خانه زینت الملوک، اونجا محوطه تاریخی هست حتما حتما مسجد صورتی نصیر الملک برین اونجا ناهار رستوران شرزه خوبه.

شب هم حافظیه و باغ جهان نما، شام هم رستوران هفت خوان حتما برید فضاش و ببینید.

روز دوم میتونید صبح برید باغ ارم یکم خنکه، شبش برید آرامگاه سعدی و دروازه قران میتونید شب نشینی کنید

روز سوم صبح باغ عفیف اباد برید، شبش برید سمت معالی آباد یکم راه برید و خرید کنید همونجا هم شام بخورید

تخت جمشید و پاسارگاد اگه برید آبپز میشید🫠🫠🫠