2777
2789
عنوان

من با این داداشم چیکار کنم

135 بازدید | 14 پست

اتاق داداشم خیلی کثیف بود افتضاح یعنی

ماهم شبش مهمون داشتیم مهمونمونم بچه هاش شیطونن به اتاقا سر میزنن هر دفعه

منم شروع کردم اتاق داداشمو عمیق تمیز کردم زیر تخت کشو هاش کمدشو و ... مثل خونه تکونی

تو یکی از کشو هاش یه بطری و تیزی بود بردمشون دادم به مامانم مامانمم بطری و خالی کرد بعدش نه من نه مامانم حرفشم نزدیم نگین چرا دادی به مامانت چون دردسرایی که داداشم درست کرده هنوز تموم نشده همش  تصادف میکنه دعوا میکنه بابام مجبوره دیه و خسارت بده 

امروز صبح خواب بودم داداشم مثل وحشیا اومد تو اتاقم موهامو گرفت زانوشو گذاشت رو سینم هی سیلی میزد بهم و فحش میداد و عربده میکشید منم گیج خواب کلا یادم نبود چیکار کردم 

مامانمم زورش بهش نمیرسید مامانمو هل میداد و داد میزد سرش 

الان من میخوام به بابام بگم مامانم همش میگه به بابات نگو اگه بفهمه دعوا سر چیه تو خونه قیامت میشه اگه هم نگم کسی جلوشو نمیگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نگی که وقیح تر بشه ؟؟؟ حق نداره دست روت بلند کنه من بودم شکایت میکردم ازش قانون ادبش کنه

دیگه انقد کاراش عادی شده وقتی میگم جز اینکه بابام اعصابش خرد میشه هیچ نتیجه ای نمیگیرم

اخلاقش گنده دگه باباتم کار خاصی ازش برنمیاد بچه ۵ ساله نیس بزنه در گوشش،راهش آینه کاری به کار و وسای ...

میره میخوره آبرو ریزی میکنه منم نگران خانوادمم وگرنه به من چه هرکاری دلش میخواد بکنه اصلا بمیره

گمون میکردم در سنین تنش باشه اما دیگه ۲۰ ازش گذشته،

با اینحساب باعث تحریکش نشید تا آسیب نبینید...

اون یه درختِ که طبق اون محیط و ارتباطاتش کج شده، فقط میتونید با تغییر غیر مستقیم محیط و اطرافیانش اونو درست کنید!! ما در مورد عمو کوچیکم اینکارو کردیم...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

تو یک سال از دختر من بزرگ تری شماها عروسکید بی جا کرده بدون اجازه وارد اتاقت شده مقصر مادر و پدرت هستن پسر ۲۰ساله مگه خونه چاله میدونه عربده کشی کنه عزیز دلم دیگه نزار احدی بهت بی حرمتی کنه شماها گلید

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون ۲۰ من ۱۵

اون یه کارایی مختص سنشه عزیزم هرچند نادرست...تو کارت اشتباه بوده نباید دخالت کنی یا بی اجازه وارد حریم شخصیش شی...و اینیم ک مشکل ساز میشه مسئله ی پدرمادرته شما دخالت نکنی بهتره واست قشنگم❤️