2777
2789
عنوان

نازنین بلاگر که نظافتچی

459 بازدید | 35 پست

بچه ها من اول فکر میکردم وضعیت زندگی شو داره راست میگه(راه پله نظافت می‌کنه) هیچ وقت جواب نداد کی ازم فیلم میگیره یا شهرش و نمیگه.

امروز پیج شو دیدم که شماره کارت گذاشته بود برای پول پیش خونه براش واریز کنم نزدیک ۵۰۰ هزار فالور داره.

پست هاش دیدم چند نفر کامنت گذاشته بودن که آره ما می‌شناسیمش و اومده ساختمون ما تمیز کرده ولی همه پیج ها فیک و الکی بودن.

از احساسات مردم سو استفاده میکنن

چقدر بی غرور

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونکه بچه ساله!

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

منم دیدمش چند بار

آره هیچی‌جواب نمی‌داد ....

کلا علاقه ای به دنبال کردن کسی به دلیل اینکه نظافت میکنه ، نداشتم و not interested رو زدم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره منم دیدمش همونی که با پدرش زندگی میکرد 😐چقد دلم براش سوخت و تو دلم تحسینش میکردم که عرضه کارکردن داره زررررشک

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

همون که یه مدت هم با بچه میومد میگفت بچه همسایمونه؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

همه از علی یاد گرفتن 

شاید علی دوره گذاشته به اینا یاد داده 

همونی که مثل دخترا حرف میزنه یه خواهر داره 

داره خونش میسوزه 

افشاگری کردن این خونه باغشونه

تو واقعیتش اصلا اینجوری حرف نمیزنه

منم فالو دارمش یکم مشکوکه ب نظر منم نیم میلیون فالوور داره ینی تو این ی سال نتونسنه با تبلیغات پول ی خونه رو جمع کنه بعد خیلی زرنگم هست یجوری زیر پوستی احساسات مردمو تحریک میکنه مثلا میگ الان ناهار خوردم بعد ناهارش دوتا بیسکوییت مثلا یا ی تخم مرغ و ی کف دست نون