2777
2789

خیلیییییی بی‌حوصله اممممم اصلا حس و حال هیچ کاری رو ندارم 

دو هفته میشه از خونه بیرون نرفتم نمیتونم اصلا تابستونم ب فنا رفت کلا ن حوصله گردش ن بیرون هیچییی

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

😂خوشبختانه اینقدر تایمت شلوغ وقتش ندارم بی حوصله بشم مثل فرررررر فررررره باید به کار هام برسم

اخه اگ بی‌حوصله بودی ب کارهات هم نمیتونستی برسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اگ بی‌حوصله بودی ب کارهات هم نمیتونستی برسی

نه کلا من خیلی اکتیو هستم حوصله نداشته باشم باید انجام بدم نمیتونم بیمارستان نرم که

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

آخه براچی حوصله نداری؟ تو که الان یه رشته خوب قبول شدی بعد از کلی تلاش

بنظرم برو پارک.

برو پاساژگردی.

با دوستات برو بیرون

فیلم و سریال دانلود کن نگاه کن

کتاب بخون 

ورزش کن  

خداجونم... به تو دل بستم و نجاتم دادی...🥺

آخه براچی حوصله نداری؟ تو که الان یه رشته خوب قبول شدی بعد از کلی تلاشبنظرم برو پارک. برو پاساژگردی. ...

نمیدونم چرا آبجی حوصله ندارم من کلی پشت کنکور زجر کشیدم حتی هنوز ک هنوزه پوست دستم میکنم ولی خب کمتر ن ب شدت زمانی ک پشت کنکور بودم

سریال کره ایی ببین خیلی خنده دار و فانتزی و قشنگه سریال هاشون حتی به زور هم شده ببین . سریال خوش اوم ...

چش آبجی گلم میبینم اگ بشه اخه میدونی حوصله همون سریال دیدنم ندارم