2777
2789

من الان ۲۸ سالمه

۲۲ سالم بود نامزد کردم اون موقع تازه لیسانس گرفته بودم از همون اول بنا بر ادامه تحصیل شغل داشتم 

بعدش رفتم دانشگاه برای ارشد و سرکار میرفتم که مامانم مریض شد و بعد حامله شدم

۲۶ سالگی دفاع کردم و دخترم بدنیا اومد

الان دو سال میگذره دست تنها برای استخدامی خوندم و ب لطفا خدا قبول شدم.دست تنها بودن ی طرف این که هیج جا دیگه نمیتونم تنها برم

همسرمم ۸ میاد خونه

باشگاه هم با دخترم میرم حتی

کافیه ی کلاس مجازی چیزی داشته باشم انقد ادیت میکنه 

منم دلم نمیاد چیزی بگم خیلی وقتا میریزم تو خودم

زندگیم خوبه مشگلی ندارم ولی درستش اینه بلید درس خوند پیشرفت گرد مستقل شد و بعد در سن ۳۰ سالگی با خیال راحت ازدواج گرد

ولی اون بچه نداره و تو داری

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من شوهرمو میخوام

شاید سی دیگه نشه ازدواج کرد کسی از شرایط خبر نداره

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

فقط میتونم بهتون بگم که مایه افتخار هستید♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خدا حفظتون کنه

این جملات حالم و خوب میکنه

ولی میخوام گریه کنم بخدا

خودمم نمیتونم بیخیال بچم و خونه زندگیم شم را همه این احوالات دخترم و بیرونم میبرم 

ماشاءالله بهتون غبطه خوردم 😍 انشاءالله همیشه موفق باشید 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

هرکسی از یه زاویه ای نگا میکنه ولی بدن خیلیا تا ۳۰ نمیکشه!خیلیا مشکل باروری دارن هر نسخه ای نمیشه پیچید!!!!من دوتا بچه بزرگ کردم همسرم شهر دیگه ماه تا ماه نمیاد تحمل و گنجایش هرکسی یه جوریه من افسردگی گرفتم بدبختی سختی تنهایی و ترس کشیدم دم نزدم هر تجربه ای قوی میکنه ادمو

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

اتفاقا کار خوبی کردی این سختی بچه دار شدن که میگی توی هر سنی که بچه دار بشی هست الان هم کارتو داری هم بچه ت و هم همسر و خانواده ای که تشکیل دادی

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم