2777
2789

سلام من دوهفته پیش قرص لاغری اس پی یاهمون جلبک اسپرولیناگرفتم

اولش نمیخواستم بگیرم و درحده قیمت ومشاوره بود ولی خانومه اینقدر چسبید بمن که اگر نتیجه نکیری عودت میدیم و شما ضرری نمیکنی

درنهایت مبلغ۳میلیون پول زدم و۲۵۰ هزینه تیپاکس دادم

بسته رسیددستم دیدم ۲بسته قهوه دکتربیز و یک بسته سیرسیاه و قرص برام ارسال شده بود هرچقدر یو آی دی محصولومیزدم میگفت فیکه . خلاصه بازبمن زنه زنگزد که سایتاخرابه خطامیده .هرچی گفتم پس بگیر نگرفت. گفتم چاره چیه و شروع کردم به استفاده یااینکه ازسیرمتنفرم اونم خوردم ک بهونه ای نباشه. ازروز دهم میگم خانوم محصولتو پس بگیر ولی پس نمیگیره

الان ۱۵روز میکذره دریغ از۵۰ گرم وزن که من کم کرده باشم

منم صبح رفتم پلیس فتا وشکایت کردم گفتم چندبرابر ۳میلیونوخرج میکنم ولی مینشونمشون سرجاشون. الانم توگهواره دیدم فروشنده داره همون قرص خواستم به مامانا بگم اینکارو نکنید کلاهبرداریه. الان بایکی ازفروشنده هاش گهواره بحثم شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه وقتی همه سر هم رو کلاه میذارن به هیچی نمیشه اعتماد کرد و اینکه برای لاغر شدن هیچ خوراکی وجود ندارد به جز چیزهای طبیعی که اشتها رو کم میکنه ولی مهم‌ترین کار اینه که کالری دریافتی کمتر از کالری مصرفی باشه که با ورزش و رژیم راحت قابل دست یابی هست

خیلی دقت کنید این قرص هست اول میان میگند اگر جواب نده هزینه رو عودت میدیم ولی بخداهمش دروغه .آی یودی میزنی میزنه کالاتقللیه . بارکدشواسکن میکنی عکس کفش و سنگ حدید نشون میده  کده وزارت بهداشت که میزنی عکس یک قرص دیگرو که جلدش سفیده نشون میده ازرو محصول دیگه کده وزارت بهداشت برداشتند