شیطونو درس میده مال روستا بوده ۱۳ ۱۴ سالگی ازدواج کرده اومده اینجا وای خدا انقدر زبون داره سیاست داره تورو یجور پشت سر یجور دیگه باورم نمیشه یه ادم چطو میتونه نقش بازی کنه تازه خیلی ام بوقتش مغروره کسی بهش چیزی بگه خوشش نیاد یا جواب میده یا سرسنگین میشه یکسال با پدرشوهرم تو یه حیاط زندگی میکردن سلام علیک نمیکرد بعد پدرشوهرم رفت منت کشیش مردم چه زرنگن چه خودشونو بلدن جا کنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حاضرم خودِ سادم باشم و حرمت آدما رو نگه دارمتا یه همچین آدم منزجر کننده ایافسوس همچین شخصیتی رو نخور ...
افسوس که نه از اینجور ادما خوشم نمیاد اونا چون من از شهر اومدم و فامیل و درسخوندم حسودی دشمنی داشتن از اول ولی میگم کاش اگه منم میتونستم اینجور باشم خیلی جاها گول نمیخوردم ازم سواستفاده نمیشد ادم بده داستان من نمیشدم
عزیزم برداشت شما از آدم زرنگ کاملاً اشتباهه ایشون یک زن بیسواد بیادب و کاملاً دوروئه که در مقابل آدم باهاشون خوبه و پشت سرشون بدیشونو میگه شخصیت بسیار چیپ و سطح پایینی داره این آدم زرنگ نیست