2777
2789
عنوان

یه جاری دارم که نگو

229 بازدید | 15 پست

شیطونو درس میده مال روستا بوده ۱۳ ۱۴ سالگی ازدواج کرده اومده اینجا وای خدا انقدر زبون داره سیاست داره تورو یجور پشت سر یجور دیگه باورم نمیشه یه ادم چطو میتونه نقش بازی کنه تازه خیلی ام بوقتش مغروره کسی بهش چیزی بگه خوشش نیاد یا جواب میده یا سرسنگین میشه یکسال با پدرشوهرم تو یه حیاط زندگی میکردن سلام علیک نمیکرد بعد پدرشوهرم رفت منت کشیش مردم چه زرنگن چه خودشونو بلدن جا کنن 

😂اوه

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاضرم خودِ سادم باشم و حرمت آدما رو نگه دارمتا یه همچین آدم منزجر کننده ایافسوس همچین شخصیتی رو نخور ...

افسوس که نه از اینجور ادما خوشم نمیاد اونا چون من از شهر اومدم و فامیل و درسخوندم حسودی دشمنی داشتن از اول ولی میگم کاش اگه منم میتونستم اینجور باشم خیلی جاها گول نمیخوردم ازم سواستفاده نمیشد ادم بده داستان من نمیشدم

والا بخدا چنتا چهره داره انگار

اره زندایی خودمم همینه

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

افسوس که نه از اینجور ادما خوشم نمیاد اونا چون من از شهر اومدم و فامیل و درسخوندم حسودی دشمنی داشتن ...

الان شهری بودن شما پوئن مثبت؟؟؟؟؟؟اون خانوم ذاتش اینه راه حلت اینه باهاش کات کنی

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

الان شهری بودن شما پوئن مثبت؟؟؟؟؟؟اون خانوم ذاتش اینه راه حلت اینه باهاش کات کنی

از نظر اونا اره خب دیدگاهشون این مدلیه ولی از نظر خودم نه همچی به ذات و شخصیت طرف برمیگرده

کات که کلا از اول انقدر موش دووندن و زیراب زنی کردن رابطمو قطع کردم 

از نظر اونا اره خب دیدگاهشون این مدلیه ولی از نظر خودم نه همچی به ذات و شخصیت طرف برمیگردهکات که کلا ...

برن گمشن اینجور آدما.. بزار هرفکری میکنن کنن خودت مهمتری

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

عزیزم برداشت شما از آدم زرنگ کاملاً اشتباهه ایشون یک زن بی‌سواد بی‌ادب و کاملاً دوروئه که در مقابل آدم باهاشون خوبه و پشت سرشون بدیشونو میگه شخصیت بسیار چیپ و سطح پایینی داره این آدم زرنگ نیست

عزیزم برداشت شما از آدم زرنگ کاملاً اشتباهه ایشون یک زن بی‌سواد بی‌ادب و کاملاً دوروئه که در مقابل آ ...

ولی همه دوسش دارن و ازش راضین انگار جتی یجور میزنه زیر حرفاش طرف قشنگ باورش میشه که این راست میگه اونوقت من چی همیشه از صداقت و بلد نبودنم ضربه خوردم

ولی همه دوسش دارن و ازش راضین انگار جتی یجور میزنه زیر حرفاش طرف قشنگ باورش میشه که این راست میگه او ...

فقط اونای که اینو دوست دارن 😐😐😐چقدر داغونتر از خانم جاری هستن .

پس دوست داشتن این آدمای بیفرهنگ وملاک زرنگ بودن جاری قرار نده