2777
2789

مدام چرت و پرت و حال و احوال یکبارم همسرم به خاله اش گفت به مریم بگو کاری داره به زنم پیام بده من وقت چک کردن گوشی و پیام ندارم اما از رو نمیره خودش شوهر داره

وقتی باهمسرم‌دوست بودم اینستاش دست من بود یکبارم ندیده بودم پیام بده،اما از وقتی ازدواج‌کردیم کادوی تولد میبرم پیام‌میده از همسرم تشکر میکنه جنگ میشه پیام میده از همسرم حال و احوال میپرسه،واقعا بعضی از زن و دختراچرا  انقدر هول پسر فامیلن ،یه شوهر براشون بس نیس یه زاپاسم از فامسل  نگه داشتن بدبخت نمیدونه شوهرم پشت سرش چی میگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردار جفتشونم بلاک کن بره دلمون خنک شه فاز همچین ادمایی رو من نمیدونم اخه یعنی چی

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

منم مثل شما اصلا دوست ندارم دخترای فامیل حتی هی بخواند با همسرم باشند

اما برام جالب بود که دیروز یکی تاپیک برعکس ماجرای شما را زده بود. یعنی ایشون دخترعمه همسر یکی بود

تازه قرار بود زن پسرداییش بیاد از ایشون معذرت بخواد! که چرا گفتم عکس لباستو برای همسرم فرستادی!

خلاصه که بنظرم عجیبه آدم جدی میمونه نرمال و درست چیه دقیقا

شوهرم‌نمیزاره میگه جلو فامیل زشته

اصلانم زشت نیس ب شوهرت بگو زشت اونه که زن شوهر دار دائم فکرش پیش احوال تو مونده اگه کاره خوبیه منم از این به بعد احوال اینارو از شوهراشون بپرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

منم مثل شما اصلا دوست ندارم دخترای فامیل حتی هی بخواند با همسرم باشنداما برام جالب بود که دیروز یکی ...

اونکه اصلا ادم نرمالی نبود تازه بخاطر اشتباه این خانم اون عروس بدبختو مجبور کردن بیاد معذرت خواهی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم مثل شما اصلا دوست ندارم دخترای فامیل حتی هی بخواند با همسرم باشنداما برام جالب بود که دیروز یکی ...

منم تاپیکشو دیدم‌اعصابم بهم‌ریخته ادم درمورد لباسش از پارتنرش نظر میپرسه نه شوهر یکی دیگه

باید قبول کنیم‌همجنسامون تا پسرای فامیل زن میگیرن جلز ولز میکنند یه حسادت زنانه یا چی

دوستم تعریف میکرد . میگفت خواهرم تازه عروس بود ، رفته بودن خونه خاله دامادمون .اینا دوتایی داشتن البوم میدیدن دخترخالش ک خودش شوهر و بچه داره اومد نشستوسط خواهرم و شوهرش . پشتشم کرد ب خواهرم .

بعدم ی ساعت شروع کرد ب حرف زدن ک واااای رضااااا اینجا رو یادته بچه بودیم اینجوری شد اونجوری شدددد؟؟؟ واااای رضااااا این عکسه رو یادته ک رفتیم مسافرت با هم گرفتییییم .

خواهر بدبختم مونده بود چی بگه . یه ربعی نشست دید اینا بهش محل نمیدن پاشد رفت اخرشم شوهرش پرید بهش ک چرا رفتی دخترخاله ام ناراحت میشه😐