2777
2789

من تو دوران بارداری کل دندونام پوسید و چون بموقع نرفتم دندونپزشکی بخاطر شوهر بدردنخورم همش پوسید و ریخت حالا بماند چه شبایی که تا صبح گریه کردم و تو بارداری کلی مسکن میخوردم. ۱۵ تا دندون رو خودم کشیدم یعنی پیش دکتر گریه کردم راضی شد کم کم بگیره پولشو دیگه خودش وضعیت دندونامو دید. الانم فک بالا فقط ۶ تا دندون مونده که چندروز پیش دومیشمم شکست یکیشم چندماه پیش شکسته بود

حالا دیشب یهو بغضم ترکید گفتم خدایا من چقد بدبختم نمیتونم این دندون جلومو درست کنم به شوهرم گفتم میتونی یخورده پول گیر بیاری که شروع کرد فحش دادن الانم تو قیافس و طلبکاره. یعنی خاک بر سرش کنن که مرد نیس تا حالا تو این ۱۰ سال یه دندونمم درست نکرده دیگه خجالت میشکمم  هرکی میخنده دندوناشو میبینم حسرت میخورم نمیتونم بخندم همش دستم باید جلو دهنم باشه یا ماسک بزنم

توروخدا شما دعا کنید شاید خدا صدای یکی از شماهارو شنید و اینو آدم کرد 

الان عکس دندونمم میزارم که ریخته

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

الان عکس منتشر میشه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

بچه واجب بود؟؟؟؟

درحق اونم ظلم کردم

بی ملاحظس چقد

بخدا عوض اینکه شرمنده باشه طلبکارم هست و تو قیافس شدید