وقتی میخورمشون خیلی خوشگل میشم صورتم چنان تپل و گرد و قشنگ میشه ک از دیدن خودم کیف میبرم این اواخر تحقیق کردم و فهمیدم بیماریهایی ک گرفتم از سر این قرص هاست و واقعا نمیدونستم حتی تخمدانم پریودیم هورمونام وخیلی چیزای دیگ ک الان اینجا بازشون نمیکنم از سر این قرصا هست بنظرتون چیکار کنم قطعشون کنم واقعا؟؟نظرتونه فقط همین بارو بخورم دیگ بعدش قطع کنم نصیحتم کنید هرچی میدونید بگید
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه نوع هورمون مردونه رو تو بدن زیاد میکنه ک باعث میشه هورمونات ب هم بریزه و موهات زیاد شن ما اصلا سابقه خونوادگی همچیم بیماریهایی رو نداشتیم منم اصلا انتظار نداشتم از عوارض قرص باشه متاسفانه
زمان میبره تا برگردم مث اول حداقل تا چندماهی من باقیافم کیف میکنم نمیدونم واقعا چیکارکنم خیلی ناراحت ...
ببین من قبلا 40کیلو بودم یه دوره قرص خوردم ب 50رسوندم الانم همونقد موندم یه سه سالی میشه هی چاق و لاغر میشم ولی قرص اصلا خوب نیست..اگه فقد مشکلت چاقی صورتته گونتو فیلر بزن با زاویه فک صورتت قشنگ میشه ولی قرص داغونت میکنه