2777
2789

دوس پسرم خیلی محبت داره قربون صدقه میره مهربونه حتی بحث کردیم از ناراحتی رف زیر سرم  ولی در کنارش ی اخلاقایی داره دیشب عکس ی لباس فرستاد میگفت این چطوره گفتم قشنگه گفت میخاستم بخرم تو آف بود همراه بانک کار نکرد گفتم عیب نداره بزار صبح گفت تموم میشه اخه تا صبح حس کردم میخاس تعارف کنم ک بزار من حساب کنم

یبار زنگ زده بود من نتونستم جواب بدم ی ساعت بعد جواب دادم گفت گیر کرده بودم پمپ بنزین کارتم کار نمیکرد اولین نفر تو اومدی تو ذهنم گفتم کارت ب کارت کنی ک جواب ندادی

یا همش میگه اولین بار خاستیم همو ببینیم برام ساعت و ایرپاد بخر منم برات گل میخرم

یعنی دوسم نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.