2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 122 پست
اون چی میگه؟نمیگه دوباره باهم زندگی کنیم؟؟؟دوسش داشتی چراجداشدی؟

ب صورت جدی نمیگه گذری میگ 

علت های زیادی بود حس میکردم من زن مورد علاقش نیستم چون از همه چیزم گله داشت اندامم اخلاقم رفتارم خانوادم و....

هرچیزی رو بهانه دعوا میکرد و تازه ادعا داشت دوستم داره 

تهش خودش گفت طلاق 

ب صورت جدی نمیگه گذری میگ علت های زیادی بود حس میکردم من زن مورد علاقش نیستم چون از همه چیزم گله داش ...

امیدوارم خوشبخت بشی

لطفا دیگه باهاش حرف نزن خداحافطی وبلاک

به نفعته،،،ازین مرحله گذرکن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان دایل فشار پدرت برای طلاق چی بود عزیزم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

نمیدونم چرا نمیتونم باهاش حرف نزنم من خیلی دوسش داشتم خیلیییی 😞

دیگه نشد سخته،،،،اماشماداری سخترش میکنی براخودت

مردا اکثرا ارزششو ندارن،،،اینم که بدترازبقیه

حرف وچت باتوبراش سرگرمیه

اماتو دلت روحت درگیره،،  بکن،دندان لق

به نفع خودت کاری انجام بده شمارشوپاک کن (بازیجه نشو)

به خودت فرصت بازسازی بده

زندگی جدید داشته باش

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

چرا اینکارو کردی ب حرف دل خودت گوش میکردی دیوونه

خیلی تقلا کردم و خواهش کردم که بزارین باهاش زندگی کنم اما اونا منو زندانی کردن داخل خونه و گوشیمو ازم گرفتن جوری که من هیچ راه ارتباطی با هیچ آدمی جز آدمای خونه نداشتم تا وقتی که طلاق گرفتم

خیلی تقلا کردم و خواهش کردم که بزارین باهاش زندگی کنم اما اونا منو زندانی کردن داخل خونه و گوشیمو از ...

یا علی.این دیگه چه جورشه

مگه همسرت آدم بدی بود؟

خودش نمیگه برگردین؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نباید باحرف اطرافیان زندگیتوخراب میکردی الانم چه بقیه باعث شدن حالت بدهشوهرکردی بروسرزندگیت دیگه،،دو ...

خیلی بهش گفتم بیا بریم ماه عسل بریم سر خونه زندگیمون اون موقع باید عروسی بگیرم و پول عروسی رو نداشت