🦞🦞 ککبوترر با ککبوترر باازز با باازز 🦞🦞
●●● نمیدونم بعضی کاربران و استارتران اینجااا چراااا واقعا فکر میکنن که پدر و مادر و خواهر و برادر و همسر و شوهر و بستگان و فک و فامیل و همشهری های ووو •••• مااا هستن که هرچی از اون دهنشون و زبون کاکتوسی و نیش ماارر و عقرربی شون هست بزنن و بریزن و میشن ایینه دقق و آتیش بیار معرکه و شرربپاکن و افرادی هستن که نوجوان و بچه نیستن بلکه همسن مادربزرگ و ننه بزرگ و مامان بزرگ من هستن و توی تاپیکک های خودم یا دیگر استارتران رندوم و شانسکی که اظهارنظر میکنم و پیشنهاد میدم و انتقاد میکنم و صحبت و گفتگو و پاسخگویی میکنم و راهنمایی و مشورتی میدم با توجه تجربیات زیستی زندگی خودم یورش میارن اغتشاش و آشوبگری و گلاویزی و تشویش و فتنه و قشقرق بپاا میکنن مثل شیطااان کم مونده اون فرد غریبه و ناشناس و گمناام بیاد منو بخورهه یا ببلعهه یا بجوعهه و کتک و سیلی و مشتت و لگگد بزنه بعد با کلی توجیه و تبصره و سفسطه و مغلطه چینی میخواد استیبیلیتی تثبیت کنه که خودشیفته و سادیستیک و پیسکولوژیکی هستش من نوکر و کلفت و پیشخدمت و نظافتچیی و بادیگارد و خدمم و حشمم و گارسون و برده و عروسکک و کنیزز و متررسکک توووو نیستم که هرچی اراجیف و خزعبلات و چرند و پرند و پرت و پلا هست به مااا بگی شمااا برو با همسن و هم دهه خودت مچچ و کلل کلل بنداز اینجا کودکستان و پیش دبستانی و مهدکودک و سالمندان و کهنسالستان نیستش شمااا زنگگ رو اشتبااهی و چپککی فشردین و زدین و اورژانسی و امبولانسی یه روانشناس و روانپزشک مراجعت کنین هنوز توی عهد دقیانوس و عتیق و بووقق که پیشخدمت داشتن گیر کردین !!!! ●●●