2777
2789

من تا حالا حس مادر بودن رو تجربه نکردم..باردارم بچه اولم هست ۴ ماهمه...۲ بار تا حالا تو خواب دیدم بچم به دنیا اومده تو بغلمه بهش شیر میدم انقدررررر حس شیرینیه انقدررررررر دوسش داشتم تو خواب  یه حس خووووبی داشتم که تا حالا تو بیداری تجربش نکردم

واقعا اینجوریه؟ و اینکه بچه رو تو خواب هر شکلی ببینی اونجوری میشه؟ قیافشو ۲ بار تو خواب دیدم ولی متفاوت بود

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار ب دنیا بیاد انقد شیرینه....دردزایمان شب بیداری گریه کولیک ختنه نمیدونم دندون و.....شیرینتر هم میشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

مامانم میگه خواب دیده یه پسر بدنیا آورده 

چند وقت بعد متوجه میشه حامله س و سونو میگه پسره

وقتی برادرم بدنیا میاد دقیقا همون چیزی بوده که تو خواب دیده 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

وای منم خواب دیدم بهش شیر میدادم تازه سعی میکرد چهاردست‌وپا بره ولی براش سخت بود حتی جای بخیه سزارینم بود خیلی درد داشت😅😅

من ۱۷ سالمه، ازدواج کردم و حالا منتظر فرشته‌ی کوچولوم هستم. شاید برای بعضیا سنم کم به نظر بیاد، ولی من توی همین سال‌ها به اندازه‌ی خیلیا تجربه و فهم به دست آوردم مسیر زندگی هر کسی با یکی دیگه فرق داره من با چشم باز انتخاب کردم، عاشق زندگی‌ای هستم که ساختم، و از چیزی که هستم خجالت نمی‌کشم کوچولو بودن به سن نیست به طرز فکره و من ثابت می‌کنم که سن هیچ‌وقت محدودیتی برای رشد، عشق و مادری نیست.

من الان بچه ام چند سالشه. اینقدر با مادری احساس های قشنگ تجربه کردم. زیباترین حس دنیاست. 

البته که سخت ترین کار دنیا هم هست. بچه ی من دو سال شب ها نخوابید. یه قسمت از مغزم رو برای همیشه از دست دادم. 

ولی یه لبخندش. یه حرف شیرینش. یه بازی کوچک باهاش به اندازه ی چند سال از عمرم می ارزه.

من خالم یه بار دید یه هفته قبل بدنیا اومدن همونشکلی بود بچش

آخه من خواب ادلم یه شکلی بود خواب دومم یه شکل دیگه

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️