2777
2789
من رفتم مشاور مشاوره ام آخرش مثل من وسواس فکری گرفت الان دو تایی میریم پیش یه مشاور دیگه واقعا حال م ...

بگو شاید ماوسواس فکری نگرفتیم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی رو بگم؟

همون حرفهایی که به مشاور اول زدی واون از این رو به اون رو کردی

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

همون حرفهایی که به مشاور اول زدی واون از این رو به اون رو کردی

وسواس رو بیماری مثلا میگفتم میترسم دوباره مریض شم کلی حرف می‌زد باز میگفتم متقاعد نشدم .چند جلسه بعد یه جوش چرکی رو دستش داشت  اونم وسواس گرفته بود روش

کار تراپیست اینه تو رو به سمتی ببره تا بفهمی خودت داری تصمیمات غلط می گیری و شیوه ات غلطه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
این یک رونده اول باید بپذیرید که یه رنجه و باید تحملش کنید و نباید به هرچیزی چنگ بزنید تا بلکه خوب ب ...

بیشتر از ۳ ساله افسردگی دارن بیش تر از ۲۰ بار خودکشی ناموفق

خودمم میدونم غلطه

می تونی یکی از چیزایی که فک. می کنی غلطه 

اینجا واسم بنویسی؟ احساستم در موردش بگی؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بیشتر از ۳ ساله افسردگی دارن بیش تر از ۲۰ بار خودکشی ناموفق

تهش همون پذیرش هست یسریا نمی پذیرن و خودکشی میکنن اما پذیرشش اسونتره فقط باید یادت بیاد چه اهدافی میتونی داشته باشی 

دعا کنید برام🩷 

اعتقادم از بین رفته

مشکلات بخاطر دوری از خدا خیلی وقتا پیش میاد.
برگردین سمت خدا و ائمه.
جز خدا و معصومین هیچ پناهی نداریم.
نماز اول وقت و دعا برای سلامتی و ظهور امام زمان انجام بدین.
برکات و خیرات دوران ظهور رو بخونین.
انشاءالله که به آرامش و حال خوب برسین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.