2777
2789

اره

بجز همه.مشکلاتی که داره متاسفانه دررفتگی لگن هم دارهو همین باعث شده پای سمت چپش ازپای سمت راستش کوتاهتر بشه

خدایا چرا آخه 😢😢😢😢

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اره بجز همه.مشکلاتی که داره متاسفانه دررفتگی لگن هم دارهو همین باعث شده پای سمت چپش ازپای سمت راستش ...

بایدببری پیش بقول قدیمیا گیرمال .اونابلدن چطور لگن نوزاد جابندازن.

با بستن فقط دررفتگی ثابت میمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدببری پیش بقول قدیمیا گیرمال .اونابلدن چطور لگن نوزاد جابندازن. با بستن فقط دررفتگی ثابت میمونه

تا حالا اسمشو نشنیدم اصلا 

شیراز هستم منظورت دکتر ارتوپدی هست عزیزم؟ 

نه عزیزم. شکسته بندی کار قدیمیاست دکترا تجربه ندارن فقط میگن عمل.

عمل نکنیا .

من کرمان هستم اینجاداریم از کل کشور میان پیشش

خواستی برات میپرسم ازش بهم توتلگرام پیام بده

@mojezeh66

نه عزیزم. شکسته بندی کار قدیمیاست دکترا تجربه ندارن فقط میگن عمل. عمل نکنیا . من کرمان هستم اینجاد ...

بپرس دستت دردنکنه 

تل.گرام ندارم عزیزم 

وقتی پرسیدی درخواست دوستی بده بهم اطلاع بده

ممنون

دوسال و نه ماهه پسر هست

سلام عزیزم پرسیدم گفت اره میشه فقط اول بیاد عکساشو ببینم. گفتم بنده خداشیرازه گفت پس عکس رادیولوژی از لگن بچه بگیرن و ازشون عکس واضح بگیرن برات بفرستن بیار من ببینم. این خانمه 50سال اینکارست کارش خیلی توپه.ازتمام کشور میان پیشش
خودتم میتونی بیای و عکسارو بیاری ببینه گفتم اگه سختته برامن بفرست من میبرم ببینه.اگه اوکی داد بیایین شماها.  لطفا تلگرامتو نصب کن بهم پیام بده من سایت زیاد نمیام
اگه میخوای بچت خوب شه پیگیر باش
ایدی تلگرامم
mojezeh66

دوسال و نه ماهه پسر هست

زنه از کرج اونده بود 20سال پاهاش دولابود صاف نمیشد فلج بود اوردنش اینجا چندجلسه ماساژ دادو.... الان میدوه

توکرمان به هرکی بگی میشناسه

من خواهرمم سنگینی زیادی بلندکرد کمردرد شد رفتیم پیشش عکسارودید گفت لگن پرس شده پیچ خورده نزدیک بوده در بره .

الان 8جلسه تاحالارفتیم خداروشکر خیلیییییییی بهتره 

کوتاهی از خواهرم بود از ترسش  زودنرفت 4سال وقفه افتاد وگرنه میگفت توی دوجلسه خوب میشدی