2777
2789

گاهی اوقات بهش میگم این یکیو دیگه بذار بشه

بعد همونم نمیشه🤌🏼💔

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری دعا می‌کنی ؟

نگاه

به نظر من اول باید با اعتماد کامل به خدا دعا کنی و کاملبسوریش به خودش 

قبل از دعا بسم الله الرحمن الرحیم بگو و صلوات بفرست بعد از گفتن حاجت هات هم باز صلوات بفرست 

نماز نافله مغرب هم خیلییی من بهش اعتقاد دارم 

منم💔💔هیچی اونجوری ک میخوام نمیشه

خیلی جاها هم هوامو داشته 

ولی توی یسری مسائل احساس می‌کنم هرچی بیشتر ازش میخوام کمتر صدامو می‌شنوه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دعادرصورتی اجابت میشه که واجباتت ترک نشه انجام میدی؟؟

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

چجوری مگه باید دعا کرد؟ روش خاصی داره؟با خدا حرف میزنم عادیو خیلی وقتا با گریه التماس

نه روش خاص نمی‌دونم بهش میگن با نه 

اما زمان های خاطر بهتره ، مثلا بعد از نمازها یا شب‌های جمعهههههههه  هم خیلییی برای حاجت روایی خوبه میتونی توی نت هم سرچ کنی ببینی چقدر جالبه

بعد اینکه وقتی با گربه دعا می‌کنی خیلییییی خدا کمک می‌کنه به آدم .

من این آخر هفته می‌خوام برم مشهد اگه لایق باشم برای شماهم دعا میکنم🙏🏻

نه روش خاص نمی‌دونم بهش میگن با نه اما زمان های خاطر بهتره ، مثلا بعد از نمازها یا شب‌های جمعههههههه ...

خیلی ممنون عزیزم 

اگر یادت بود برام دعا کن و به نیت من دعا یا صلوات هرچی دوست داشتی بخون

انشاا.. خوشبگذره بهت و زیارتت قبول پیشاپیش

سلام منو به آقا برسون بگو دلم خیلی شکستههه خیلیی

استغفارزیادکن میشه

منم باهاتون موافقم .

من وقتی نماز های استغفار میخوندم خیلی احساس می پک به خدا نزدیک میشم 

و نماز نافله مغرب که تو اون زمان ها میخوندم خیلی از بیشتر  دعاهام مستجاب میشد 

من ۱۸سالمه مگه چقدر عمر کردم که انقدر گناه داشته باشم اخهکه انقدر هیچی نشه خستم

من نگفتم چقدرگناه کردی فقط راهکاردادم 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون