2777
2789
عنوان

برای اسباب کشی از کجا شروع کنم

144 بازدید | 26 پست

خانوما میخوایم اسباب کشی کنم خونه بهم ریخته و‌کثیف شده الان انقد ک بی نظم کار کردم میشه بگید چیکار کنم؟ از کجا شروع کنم؟ فکر کنید به یکی ک دفعه اولشه میخواد توصیه کنید چه نکاتی رو رعات کنم؟ بچه هم دارم

ایشالا ک خیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جعبه  و کارتون بیار اول از همه وسایل آشپزخونه و ظرف ها و بعد دکوراتیو ها و اکسسوری های خونه رو جمع کن

برا آشپزخونه فقط ی چند تا چیز بزار دستت تو این مدت برا آشپزی‌

لباسا که نمیخواید هم جمع کن

اول غیر استفاده ها روجمع کن کارتن بگیر بذار یه گوشه مرتب کن 

حساس هم نشو جابجایی همینه دیگه انشاالله بری تو خونه خودت نیاز به جابجایی مجدد نباشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
لوازمی ک در طی دو‌ماه اخیر کمتر استفاده کردی رخت خواب و ظروف مهمان کتابا و لوازم توی کمد دیواری لباس ...

اول اونارو جمع کنم؟ بعد همه‌چیزو اینجا تمیز کنم و بشورم بعد بریم؟ یا اونجا تمیز کنم؟

ایشالا ک خیره

جعبه و کارتون بیار اول از همه وسایل آشپزخونه و ظرف ها و بعد دکوراتیو ها و اکسسوری های خونه رو جمع ک ...

اخه برا ۲ ۳ هفته ا الان وسایل اشپزخانه؟ بعد چیزایی ک نمیخوام رو الان بریزم بره دستم باز باشه؟

ایشالا ک خیره

اول اونارو جمع کنم؟ بعد همه‌چیزو اینجا تمیز کنم و بشورم بعد بریم؟ یا اونجا تمیز کنم؟

اول اونجا رو‌تمیز کن کامل 

کابینت ب کابینت جمع کن و ببر اونجا بچین 

کمد به کمد وسایل کوچک با ماشین خودتون که ی دفعه شلوغ نشه هر بار سه چهار کارتن ببر 

وقتی اون ور نصب کردنی ها و داخل کمد کابینت ها کامل شد 

ماشین بگیر لوازم بزرگ هم ببر 

بعد این خونه رو قبل تحویل ب صاحبخانه بشور 

.

جعبه و کارتون بیار اول از همه وسایل آشپزخونه و ظرف ها و بعد دکوراتیو ها و اکسسوری های خونه رو جمع ک ...

ببخشی  یخچال رو‌چی کنم؟ توشو میخوام بشورم پ تمیز کنم فقط فریزر رو نمیدونم‌چی کنم 

ایشالا ک خیره

اول از تزیینیا شروع کن

قبلش روزنامه باطله بگیر که بپیچونیش داخل اون

کم کم برو داخل کابینتا

روز آخم لباساولوازم دم دسنی

هم بند بخر هم چسب پهن

جعبه ها روسفت ببند که باز نشن

روی هرجعبه بنویس داخلش چی گذاشتی

روی شکستنیا بنویس شکستنی تا جعبه رو نکوبن زمین