2777
2789
عنوان

میشه حضانت رو ب پدر پس داد

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 57 پست
من همون ۱۱ تومن رو ماهیانه میتونم خرج کنم ولی بازم فکر میکنم حتی پول کلاس های پسرم رو هم بده باز کم ...

عزیزم با پدرش صحبت کن بگو ممکنه نتونی مراقبش باشی حضانت با خودش باشه هروقت نتونستی و نرسیدی بدون دادگاه و پاسگاه برگردونی به خودش.. ولی نترس فک کنم میرسونی چون پدرشم هزینه کلاسای پسرشو میده میمونه یه خوردو خوراک که با ۱۱ تومن ان شالله میرسونی تامینش کنی اگرم نتونستی اشکالی نداره میتونی حضانتو واگذار کنی به پدرش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رو شکر که اینا رو داری.لباس هم باباش میده؟دیگه فقط تفریح می مونه و خوراکتفریح که جاهای مجانی مثل ...

لباس هم پدرش میخره ۵ تومن از این ۱۱ تومن باباش میده ۶ تومن هم برای خودمه 

بنظرت از پسش برمیام؟ 

هنوز جایی ننوشتم ولی باشگاه و موسیقی میخواستم بنویسم که پدرش گفته خرجشو میده ب غیر از ۱۱ تومن

با ۱۱ تومن میتونی خرج رفت و امد بچتو بدی در کنارش باید برای هزینه های خودت و خورد و خوراک کار کنی

مطمئنی عزیزم آخه ی نفر بود میگفت همسرم نتونسو ی مدت بچه هامو نگه داره اومدن پیشم دوباره رفتن پیش ماد ...

تو را خدا به هر قیمتی باشه خودت حضانت بچه تو بگیر بچه پیش مادر خیلی بهتر این نظر من عزیزم 

تو را خدا به هر قیمتی باشه خودت حضانت بچه تو بگیر بچه پیش مادر خیلی بهتر این نظر من عزیزم

خیلیا میگن خودت نگه دار پسرتو حالا جز اینکه بتونم یا نتونم با این درآمد برسونم از آینده میترسم در نبود پدرش حرفمو گوش نکنه و خدایی نکرده نتونم درست تربیتش کنم 

خیلیا که درو و برم میبینم بچه های که بعد از طلاق پیش پدرشون موندن موفق ترن 

ولی پسرم دوست نداره ب هیچ عنوان پیش پدرش بره دوراهی سختی گیر کردم عزیزم بین عقل ودلم 

منطق میگه بره پیش پدرش ولی دل خودمو و پسرمو چیکار کنم 

لباس هم پدرش میخره ۵ تومن از این ۱۱ تومن باباش میده ۶ تومن هم برای خودمه بنظرت از پسش برمیام؟

عزیزم اگر بچه ات با شما خوش حال تره تلاش کن بمونه پیشت و سعی کن درامد خودت هم بیشتر کنی. و اون ۱۱ تومن هم همشو خرج خوراکش بکن و چیزی پس اندازه نکن چون بچه سن رشد بهترین سرمایه گذاری براش غذای خوب و ورزش و آسایش روانی هست.

ولی اگر با پدرش هم خوشحاله و فرقی براش نداره، بذار جایی باشه که رفاه بیشتری هست.

جای نزدیک ببرش کلاس خودت اذیت نکن

آره احتمالا همین کارو کنم 

بنظرت با ۱۱ تومن میتونم خرج خورد و خوراک رو برسونم ؟

آخه من از مخارج خونه خبری نداشتم هیچ وقت یعنی شوهرم نمیزاشت منم بدونم 

من همون ۱۱ تومن رو ماهیانه میتونم خرج کنم ولی بازم فکر میکنم حتی پول کلاس های پسرم رو هم بده باز کم ...

پس شما ادمی هستین ک اعتماد ب خدا و جهان هستی و خودتون ندارین ... به نظرم بهتره جا این فکرا رو ایمان و باورت کار کنی برای اینده ای ک نیومده نترسی ...همه چی بسپار ب زمان ..اونی ک خواهی شد مطمئنن تو رو خواهد گرفت ..از الان اینده ات رو پیش بینی نکن و بابتش نترس

خیلیا میگن خودت نگه دار پسرتو حالا جز اینکه بتونم یا نتونم با این درآمد برسونم از آینده میترسم در نب ...

خودت مادر خوبی باشی اون بچه خوب تربیت میشه چون الگوش میشی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️