2777
2789
عنوان

بیاین از بارداری های عجیب بگین

183 بازدید | 10 پست

از مدل فهمیدنای باحال و بامزه

من خاله م  چهل و چهار سالش بود کلی دوا و درمون

ولی نشد که نشد تا اینکه کرونا اومد و خاله م مریض شد بردنش بیمارستان اونجا گفتن چهار ماهته و بچه تم پسره  هممون سجده ی شکر کردیم واقعا برامون عجیب بود چون خاله م مشکل جدی داشت سالی شاید دوبار پری میشد الانم پسرش چهارسالشه و ماشالله بلبل زبون😍 

یکی دیگه ام تو فامیل مون دختره و پسره فردای عروسی میرن ماه عسل و متاسفانه تصادف میکنن و پسره فوت میکنه  بعد یه ماه میگن دختره بارداره کار خدا رو ببینین دختره خودش به من قسم خورد فقط یکبار باهاش همبستر شده بود

الان دخترش ۱۱ ساله و دوباره ازدواج کرد یه دختر دوساله ی دیگ هم داره از این همسرش

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

خواهرم بچه نمیخواست،چون دو تا دختر داشت

بعد من و شوهرش خواب دیدیم حامله ست و پسره بچه ش

باباشم اومده بود به خواب شوهره که پسره اسمش و بذار علی

بعد که خواهرم حامله شد ناخواسته میخواست سقطش کنه میگفت نمیخوام41 سالگی بچه بیارم

به دنیا اومد اینم دختر بود

طفلکی خواهرم حسرت موند تو دلش

اینم انقدر اذیت میکنه دلم میسوزه واقعا براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم    سن 15 سالگی  باردار بودم    زیاد  وارد نبودم اخرین پریودم کی بوده        موقع  زایمان       فک میکردم 8 ماهه هستم درد    گرفتم بردنم  بیمارستان کیسه  اب هم ترکید توی  راه   دکتر گفت  وقت زایمانته  گفتم  نه  ا ماه مونده  میرم خونه  ا ماه دیگه میام 😂😂😂😂گفت خانم   وقتته  بچه داره میاد  چی میگی   دیگه  رفتم اتاق   زایمان  نگاه  بقیه میکردم  جیغ میزدن         از  جیغ اونا منم جیغ میزدم 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
من خودم سن 15 سالگی باردار بودم زیاد وارد نبودم اخرین پریودم کی بوده موقع زایمان ...

آخی 🥺

چه دردی کشیدی تو ۱۵

الان چندتا داری عزیزم؟

شوهرت اونموقع چندسالش بود

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
آخی 🥺چه دردی کشیدی تو ۱۵الان چندتا داری عزیزم؟شوهرت اونموقع چندسالش بود

همون  یه دونه   دیگه  نخاستیم     بچه دعر شیم    شوهرم نمیدونست اون موقع     سر کار بود

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
همون یه دونه دیگه نخاستیم بچه دعر شیم شوهرم نمیدونست اون موقع سر کار بود

بعد هی   هواسم به  بجه بود پرستارها     چکار میکنن    نیگفتم  نکنه   عوض بشه بین این همه  بچه   از اینور زیر دست دکتر و بخیه و   زایمانم هم طبیعی بود از اونور چشمم به  بچه بود      دیدم  اسم  منو  زدن   رو دستش     خیالم راحت شد

من خودم سن 15 سالگی باردار بودم زیاد وارد نبودم اخرین پریودم کی بوده موقع زایمان ...

از جیغ اونا🤣🤣🤣🤣

و اما عزیز من داستان تو هنوز تمام نشده، تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریسته بودی..🫧🌷

از جیغ اونا🤣🤣🤣🤣

اره خخخخخ