2777
2789

من  شرط  عقدم این  بود ک تا روز  عروسی  رابطه نداشته باشیم  

ولی  شوهرم  همون روز  عقد  باهام  رابطه  برقرار کرد البته  کامل نبود تا دوماه   ک  دختر بودنو ازم  گرفت   بدون  اجازم 

من  تازه خصوصیات  خودشوخانوادش  اومده دستم  

میخاستم  جدا بشم  بخاطر این کارش   زبونم  بسته  شده 

خیلی  ناراحتم    

ابروم میره     محیط ما یه شهر کوچیک  خانوادم خبر ندارن 

کسایی  ک نامزد کردید   سعی  کنید دخترونگیتونو  حفظ کنید  

تو آینده  به مشکل نخورید   من  کارم شده گریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرتون هرچقدم کوچیک باشخ . مردم الان اگاهیشون بالا رفته مخصوصا جوون ها. شمام نامزد و محرم هم بودین و کاملا الان عادیه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

تو نامزدی بله اشتباست، ولی بعد از عقد دیگه زن و شوهرن چه عروسی بگیرن چه نگیرن دبگه به خودشون مربوطه نه بی ابروییه نه مساله شرعی و عرفی و اخلاقی داره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

روشنفکرا میگن نه اشتباه نیست شوهرمونه حتی اگه طلاق بگیریم مهم نیست 😐

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بشدت اشتباهه حتی  توی عقدم اشتباهه 

چون دیگه نه راه پس داری نه راه پیش 

و ناراحتی و غم و غصه‌ش فقط واسه دختره بدبخت می‌مونه

پدر و مادر نازنینم تا ابد میپرستمتون فرشته های بی تکرارم❤️🫶🏼❤️

برقراری رابطه جنسی بدون رضایت شخص همه جای دنیا تجاوزه فرقی نمی‌کنه نسبت چی باشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.