2777
2789

۷ماهه ما تو یه راهی قرار گرفتیم که از اولش گفتم خدایا یعنی هرروز اگه حکمت ما نیست این راه سخته مارو تو این راه قرار نده کلی مشکلات بود که از سرگذرونذیم 

الان بعد ۷ماه تلاش من و شوهرم حتی بچم که چقدر اذیت شد نخوردیم نپوشیدیم اعصابمون چقدر تحلیل رفت سر این شغل چقدر التماس خدارو کردم و نذر و چله و خداروشفیع کردم آقا مارو زندگیمون بخاطر بومون از این وضع نجات بده هستیم الان این حق ما نیست بخداااا خستم روحم .جسمم چرا صدای منو چند ساله نمیشنوه چرا ما مدام لنگ ی دوبار پولیو چرا الان ک صداشو گذاشته قبولیش خیلی ضعیفه چراا؟؟من با ی بچه کوچیک نوشهر کوچیک با شغل اسنپ چه کنیم با خرج گرون ؟؟خودم با وجود نبود کار دور بودن خونم از شهر کجا برم سر کار خدایا من تو طول روز ساعتها دعا میکردم التماس کردم با دلی شکسته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم یه وقتایی آدم دیگه نمیکشه، اما دنیا همینه دیگه، الان اگه تمام کاربران این سایت بیان و از مشکلاتشون بگن، چیزایی میخونی که میگی خدایا شکرت که امتحان زندگی من مالیه.... میتونست بچه بهت نده، بچه معلول بده، سلامتی خودت،همسرت یا بچه‌تو ازت بگیره، آبروتو از دست بدی، و خیلی نعمتهای دیگه که داری و فرض کن اونا رو ازت میگرفت.... شاید دارم سرزنشت میکنم نمک به زخمت میپاشم، اما باور کن امتحانهای فاجعه‌بارتری تو این دنیا هست که مشکل مالی شاید راحت‌ترینشه....

قبول دارم یه وقتایی آدم دیگه نمیکشه، اما دنیا همینه دیگه، الان اگه تمام کاربران این سایت بیان و از م ...

ما سالهاست بعد از دست دادن شغلمون به خدا التماس میکنیم ی کار درس بهمون بده بله درسته من سالها برای داشتن بچم بخدا دعا کردم شکر ولی اینقدر سر هر چیزی زجرکشیدم توان مقابله ندارم توان برخورد با نشدن ها اینکه بچت از نیاز های اولیه اش که مثلاً خرید یک کیلو میوه یا یک اسباب بازی کوچیکه بخواد با ندارم های تو بگذره ازش اونم چند ماهی یکبار قلبت به درد میاد نگید نداشتی چرا بچه آوردی اوضاعمون این نبود این روزا هیچوقت حتی نمی‌دیدم .من هر لحظه بخدا التماس کردم بخدا هنوزم تا امید نیستم ته قلبم روشنه با وجودی که احتمالش ضعیفه بشه والا من فقط بخاطر بچم دلم آتیش میگیره خودمون که تو جوانی پیر شدیم و شوق هیچی به دلمون نمونده

ن والا هرچی یادمه از بچگی همین بوده که بوده

حل میشه ان‌شاء‌الله، میخواستم از خودم برات تعریف کنم گفتم شاید تصور کنی میخوام ثابت کنم از تو بدبخت‌ترم... از این کارایی که خیلیا میکنن و اصلا خوشم نمیاد.. بجاش قلبا آرزو میکنم شرایطت همراه با سلامتی و دلخوشی بهبود پیدا کنه و روز به روز به رزق و روزی‌تون اضافه بشه.... ان‌شاء‌الله 🤲🌹