2777
2789

بعضیاشون حتی نون شب ندارن پولدارم دارناولی فقیراشون بیشتره جوریکه بعضیاشون اصلاادم میشنوه مغزش سوت میکشه گفتن لباس ندارن بچه هامنم لباسای بچه های خودموکه تقریباتمیزونو ان دارم میبرم این کارناچیزیه دختراولم لباس زیادداره دیگه برادختردومم نگه نمیدارم میگم اوناگناه دارن ببینیدشون رحمت میادمن روحیه ام خیلی حساس گفتم میدم واسطه نمتونم ازنزدیک ببینمشون والاتاچندوقت ازخواب وخوراک میفتم وچشمم همش دنبالشونه 🥲🥲

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا منم دعا کن مهربون خیلی کارتون سعادت داره و گریبان گیر خانوادتون و خودتون میشه انشالله همیشه خوش بخت باشید برای من خم دعا کنید 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

دمتت گرم🥺

اگه بدونی چقدر دلشون شاد میشه چقدر خدا بعدش برات جبران می‌کنه دیگه یه درصدم فکرش نمیکنی 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

کجاست این روستا ؟ چه کار قشنگی میکنی

یه روستایی حداقل یه ساعت باشهرمون فاصله اس خواهرم معلمشونه اونجا

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

شوهرت رفت کربلا ؟

نه هفته دیگه هنوکه زوده

دمتت گرم🥺اگه بدونی چقدر دلشون شاد میشه چقدر خدا بعدش برات جبران می‌کنه دیگه یه درصدم فکرش نمیکنی

اره میدونم برکت زندگیم ازدعای نیازمنداس

خدا خیرت بده

💐💐

این کار خیلی قشنگیهخدا دلتو بزرگ و بزرگترکنه عزیزم

قربونت گلم💐