2777
2789

عوارض داره؟ با توجه به اینکه پروانه بهداشت داره نشان سلامت پس یعنی فلزات سنگین مواد شیمیایی نداره؟ 

من خریدم ولی خیلی نگران این موضوعم 

چرا همش دنبال قرتی بازین ملت

اگر پوست و کبد خوب میخواید روزی یه لیوان اب کرفس بخورید این جلبک و کلروفیل بریزین دور 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

چرا همش دنبال قرتی بازین ملتاگر پوست و کبد خوب میخواید روزی یه لیوان اب کرفس بخورید این جلبک و کلروف ...

ای بابا من رفتم ۲۹۰۰ خرج کردم هم بو میده جلبک هم نمیدونم عوارض داره یا نه کاش چشمامو باز میکردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از گانوردما کشیدن بیرون گیر دادن‌به جلبک.هر روز یه کسب و کار که مردمو بتیغن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ای بابا من رفتم ۲۹۰۰ خرج کردم هم بو میده جلبک هم نمیدونم عوارض داره یا نه کاش چشمامو باز میکردم

چی بگم اگر بستشو باز نمکردی مرجوع کن 

یا دیگه دلو بزن به دریا بخورش

ولی محاله محصولات صنعتی ضرر نداشته باشه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

مگه واسه لاغری نمیخوردن؟

نه

سراسر ویتامین و کلروفیل خالص و طبیعیه بی ضرر و سالم. واسه گوارش پوست مو همه چیز خوبه

کالری سوز هم میتونه باشه ولی کسی که خوراکش زیاده و استعداد لاغری داره لب کرفس نمیتونه لاغرش کنه