2777
2789
عنوان

متاهلا از کجا به بعد دیگه عوض شدی دیگه از ته دل نمیخندی

| مشاهده متن کامل بحث + 7126 بازدید | 205 پست
ازوقتیکه تازه عقد کرده بودم اومد توگوشیش عکس خودشو بادوست دختراش نشونم داد و تا الان که انواع اقسام ...

من با یه دختر در مرحله ی آشنایی بودم ازم پرسید قبل از من با کسی بودی گفتم نه فقط از یکی خواستگاری کردم بعدش هم بهم خورد ،دیگه سرد شد کات کرد، دیگه به خودم قول دادم حرف راست و نزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با یه دختر در مرحله ی آشنایی بودم ازم پرسید قبل از من با کسی بودی گفتم نه فقط از یکی خواستگاری کر ...

خواستگاری بکی دیگه رفتن هیچ وختری رو سرد نمیکنه

من الان حتی میدونم قبل از من خواستکاری چه کسی رفته ولی اون باعث سردی نمیشه

بدون اتفاق خاصی؟فقط سی رو رد کردی اینجوری شدی؟

اره واقعا 

من در متاهلی آرامش بیشتری داشتم نسبت به مجردی 

ولی یهو بعد ۳۰ انگار دیگه پیر شدم 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

من با یه دختر در مرحله ی آشنایی بودم ازم پرسید قبل از من با کسی بودی گفتم نه فقط از یکی خواستگاری کر ...

همه دختر ها مثل هم نیستن اون دختر ادم اشتباهیی بوده وگرنه خیلی ها با منطق کنار میان 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست