2777
2789

کجا بود که دیگه اون شورشوق قبل ازدواجتون و خوشی های دخترونه تون از بین رفت؟ چه اتفاقی افتاد؟

اونایی که ایک اتفاق براشون نیفتاده خواهس میکنم چیزی ننویسند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من ربط به تاهل نداشت

قبل از ازدواجم اینطور شدم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

همیشه ادم خودش انتخاب میکنه که چه دیدگاهی به موضوعات و اتفاقات داشته باشه

یوقتایی برا یه جنس هزارتومنی ده میلیون پرداخت میکنیم و ارزش میدیم که خب اشتباهه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

از وقتی رفتم بالای مادرشوهر و جاری نشستم تو یه ساختمون

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

ازوقتیکه تازه عقد کرده بودم اومد توگوشیش عکس خودشو بادوست دختراش نشونم داد و تا الان که انواع اقسام بی حرمتی ها رو به خانوادم کرده ومیکنه 

.خدایا همین جا دارم بهت میگم من این بشر رو نه هیچوقت میبخشم نه حلال میکنم 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست

سی سال رو که رد کردم انگار یهو بزرگ شدم 

خیلی چیزا دیگه خوشحالم نمیکنه 

خیلی مسائل که قبلاً بابت شون ناراحت میشدم الان برام مهم نیستن 

حس میکنم دیگه افتادم رو سر پایینی عمرم 

صبور تر شدم و بی خیال تر

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️