جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله همینطوره منظورم اینه من ژنشو داشتم نشد وقتی ژنش نباشه فک نکنم با تغذیه و اینا بشه
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
حدس میزدم چون ژن غالبه رنگ چشم تیره وقتی یک کسی که رنگ چشمش تیرس با یکی که روشنه ازدواج میکنه معمولا چشم بچه تیره میشه😍
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
حدس میزدم چون ژن غالبه رنگ چشم تیره وقتی یک کسی که رنگ چشمش تیرس با یکی که روشنه ازدواج میکنه معمولا ...
اره میگم یعنی زیاد به تغذیه و اینا نیس مخصوصا که ژنش نباشه
بله همینطوره منظورم اینه من ژنشو داشتم نشد وقتی ژنش نباشه فک نکنم با تغذیه و اینا بشه
خیلی نادره همه ادما ژن ابی رو دلرن ولی اگ تو خانواده کم باشه خیلی کم پیش میاد بشه یه فامیلی داشتیم خیلی خل وضع بود من دیگ فامیل نمیدونمش میگفت ژن ها تو هر هفت نسل منتقل میشن نشسته بود چشای بچش ابی شه:/
اره میگم یعنی زیاد به تغذیه و اینا نیس مخصوصا که ژنش نباشه
آره دقبقا
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
اینا ملاکت نباشه واسه سلامتی و صالحی تندرستیش دعا کن دعا کن ارومو سر به راه باشه چشم ابی باشه و اذیت کار بچه درد میخوره فقط از خدا بخواه یه بچه صالح بهت بده