2777
2789
عنوان

بدم میاد بابام تو مسائل زنانه دخالت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 49 پست
واسه مادربزرگ پدریتون هم همون را بخر.اصلا فرق نزار.واسه دل پدرت بخر.واسه دل اونا نه .چون بابام داداش ...

متاسفانه مادربزرگ پدریم بشدددت بی ظرفیته و وقتی مامانم بهش زیاد محبت میکنه ،باهاش بد برخورد میکنه 

چقدر شما خانواده با اصالتی هستن واقعا 👌خوش به حال عروس تون میدونی همین چن دقیقه پیش سر یه موضوع مسخ ...

چون هم مادرم هم خواهرام خیلی از دست خونواده شوهر زجر کشیدیم نمیخوایم یه دختر دیگه تو این جهان ناراحت بشه خوشحالی اون خوشحالی ماهم هست حتی مادرزن داداشم مریضه از شیراز بردش مشهد بردش شمال گفتن یه دکتر هست خوبش میکنه یه دستگاه خرید براش ۲۰میلیون تشک طبی مخصوص بیمار خرید ما تشویقشم کردیم گفتیم دعای خیر مادرش بدرقه راه زندگی برادرمه دنیا اینقدر ارزش نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون هم مادرم هم خواهرام خیلی از دست خونواده شوهر زجر کشیدیم نمیخوایم یه دختر دیگه تو این جهان ناراحت ...

درود بر شما 👌👌👌👌

کیف کردم واقعا 

مطمئن باشید اینهمه خوش قلب هستین خدا براتون جبران میکنه

متاسفانه مادربزرگ پدریم بشدددت بی ظرفیته و وقتی مامانم بهش زیاد محبت میکنه ،باهاش بد برخورد میکنه

بدبرخورد کردن مامان مامانم میکنه .

از سر اینکه غرورش نمیاد .ولی ما میدهیم .مثلا پول بدهیم روش میکشونه اون ور .قصد و غرضی نداره

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.