2777
2789
عنوان

بدم میاد بابام تو مسائل زنانه دخالت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 49 پست
اون دختر دایی هات که میری واسشون دستبند می‌خری هم حسشون به تو عین حس تو به دختر عمه هات هست

دختردایی هام‌رو نمیدونم 

چون بچه ان و سنشون کمه 

ولی زمانی ک ما بچه بودیم زنداییم بنده خدا یه عااالمه اسباب بازی و گل سر و چیزای مختلف واسه مون کادو میخرید ...تمام کادو هاشم چیزای خاص و اسباب بازی های جالب بودن ...

بعدم دختردایی هام هرچی باشن ذاتشون از دختر عمه هام خیلی بهتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقصیر خودتونه دیگه چرا هرچی که میخرین رو به بابات نشون میدین!نشون ندین اونموقع زیاد گیر نمیده

آخرش وقتی مهمونا میان خونه مون خودش میبینه 

مثلا دستبند رو نمیدونست ما خریدیم 

وقتی مهمونا اومدن و خودش دید ناراحت شد

زنداداش من رفته بود مشهد برام چیزی نخریده بود ولی وقتی با برادرم رفته بودن برام کادو اورده بود خب بر ...

عزیزم من که نگفتم برا عمه هام نمیخریم 

پست اول گفتم براشون میخریم اما چیزای ساده تر 

ما همیییشه برا عمه هام میخریم 

با اینکه خیلی مامانمو اذیت کردن تو این سالها 

ولی چیزای ساده تر میخریم 

تازه تمام سوغاتی ها از پول مامانم خریده میشن

بابام توقع داره مامانم از پول خودش سوغاتی خوب ولسه خواهراش و ...بخره

بهشون یه جوری حالی کنین که بابات ناراحت میشه براتون بهتر هرید میکوبم ما کلا اخلاق همه دستمونه چون راحت باتم‌نرب میزنیم مثلا دختر خاله ودختر دایی میدونن بابام وشوهرامون چه اخلاقایی دارن حتی دختر خالم یواشکی برام چی میخره شوهرم نمیفهمه چون اخلاق گندی داره

بنظر من ک باید فرق گذاشت منطقیه کار شمااما سعی کنید جوری که زیاد تابلو نباشه فرقاشون خرید کنید :)

گلم میدونی بابام خیلی به جزئیات توجه میکنه 

بخاطر همین ناراحت میشه 

بهشون یه جوری حالی کنین که بابات ناراحت میشه براتون بهتر هرید میکوبم ما کلا اخلاق همه دستمونه چون را ...

مامان من نمیخواد خانواده اش بفهمن اخلاق بابام یا عمه هام چطوریه 

تو تمام این سالها با اینکه خودش خون جیگر میخورده  از دست عمه هام و.....ولی جلو خاله هام وانمود کرده خوشبخته 

مادرت باید بگه وبدیهاشون یادآوری کنه بگه ناراحتی پول بده من پولم خرج آدمهای نفهم نمیکنم

بابای من بشدت طرف خانواده اشه 

یعنی انقدر سنگ مادرش و خواهراشو به سینه میزنه ک خداا میدونه

بابای من بشدت طرف خانواده اشه یعنی انقدر سنگ مادرش و خواهراشو به سینه میزنه ک خداا میدونه

خوب ناراحتیش واست مهم نباشه هرکاری عشق میکنی رفتار کن بعضی  مردا بعد ازدواج تازه یادشون می‌هد خونواده دارن ماهمیشه به برادرم گوشزد میکنیم هوای زنش داشته باشه ده بار مشهد رفتن قم رفتن مسافرت رفتن هیچوقت توقع سوغاتی نداشتیم آوردن ممنون نیاوردن ممنون برعکس شوهرم وخونوادش همش متوقع هربار مسافرت رفتیم فقط برای خونواده خودش سوغاتی آورده حرف بزنم میگه پول خودمه اختیارش دارم منم چیزی نمیگم چون راضی نیست همشون اخلاق سگش خبر دارن توقع ندارن

خوب ناراحتیش واست مهم نباشه هرکاری عشق میکنی رفتار کن بعضی مردا بعد ازدواج تازه یادشون می‌هد خونواد ...

چقدر شما خانواده با اصالتی هستن واقعا 👌خوش به حال عروس تون 

میدونی همین چن دقیقه پیش سر یه موضوع مسخره بابام بهم گیر داد ...منم خیلی ناراحت شدم و حدس میزنم دلش بخاطر همون سوغاتیا پره ک اینطوری رفتار میکنه

میخریم عزیزم همیییشه برا عمه هامم میخریم ...ولی برا مادربزرگ مادریم اینا چیزای بهتر میخریم

واسه مادربزرگ پدریتون هم همون را بخر.اصلا فرق نزار.واسه دل پدرت بخر.واسه دل اونا نه .چون بابام داداش ابجی نداره .خیلی سخته .به خاله ناتنی هاش میده کادو .خاله تنی هم نداره .به فامیل باباش هم کادو میده .

مامانم به مادر خودش ماهیانه پول یک میلیون میده

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.