2777
2789
عنوان

خود بیمار پنداری دیوونم کرده توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنتامهارت پولساز بگید که بشه توخونه انجام داد ودرامد خوبی داشت ممنونم ازتون❤️

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خواهر اونی که حس میکنی ماهیچه است :/

اونی هم که حس میکنی نرمه میره تا بالا، یه قسمت از بافت چربی سینه، به طور کاملا طبیعی و در تمام خانم ها، به سمت بالا و یه مقدار خیلی کم زیر بغل میره

قسمت زیر بغل پر از غدد لنفاویه. بهتره زیاد دستش نزنید چون حساس هست و ممکنه به خودتون اسیب بزنید :/

من بعد از دچار شدن به پانیک اینجوری شدم تا یه جام درد میکرد فکر میکردم مبتلا به مریضی بدی شدم و الان میمیرم اگه دستم یکم میگرفت میگفتم حتما خون لخته شده الان سکته میکنم یه مدتم توهم زده بودم که هاری گرفتم ولی از وقتی داروهای ضد اضطراب مصرف کردم خوب شدم

خواهر اونی که حس میکنی ماهیچه است :/اونی هم که حس میکنی نرمه میره تا بالا، یه قسمت از بافت چربی سینه ...

ماهیچه نیست چون سمت راستم اونطوری نیست بعد دقت کردم امروز انگار یه چیزی بود که زیر انگشتم قل میخورد 

نه عزیزم ❤️دوستم مشکل تورو داشت صداش زدم ببینه پستت رو

منم همینم 

حالا از خودم دست برداشتم این وسواس رو بردم سمت بچه هام

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرین رو بخون 

تله آسیب پذیری داری 

این مشکل علاوه بر دارو درمانی باید طرحواره درمانی بشه 

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

منم همینم حالا از خودم دست برداشتم این وسواس رو بردم سمت بچه هامکتاب زندگی خود را دوباره بیافرین رو ...

درسته عزیزم ، خدا با ماست ، غم مخور ❤️

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot